ΦΑΚΕΛΟΙ

Οι δράσεις του ΣΚΑΪ

20.07.2009 | 12:13 μμΤελευταία Ενημέρωση 05:49 μμ 15.12.2009

Ο ΣΚΑΪ, σε συνεργασία με τοπικές αρχές, φορείς και πολίτες, συνεχίζει να πρωτοστατεί σε δενδροφυτεύσεις περιοχών που έχουν καταστραφεί από πυρκαγιές, ενώ παράλληλα φροντίζει για το πότισμα των δενδρυλλίων. Στο ίδιο πλαίσιο κινούνται και οι καθαρισμοί περιοχών.

Επίσης ο ΣΚΑΪ πρωτοστατεί στην ενημέρωση σε θέματα εξοικονόμησης νερού, επιμένει στον Ασωπό ποταμό, τα Οινόφυτα, τα Λατομεία Μαρκοπούλου, τον Κηφισό, και όπου αλλού παρατηρείται κατάφορη παραβίαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας.

Ο ΣΚΑΪ θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα θέματα του περιβάλλοντος και να διοργανώνει νέες δράσεις για την προστασία του.

Για το επόμενο διάστημα, ο σταθμός μας έχει προγραμματίσει νέες ενέργειες. Παρακολουθήστε τις Δράσεις του ΣΚΑΪ από αυτόν τον Φάκελο και συμμετέχετε και εσείς.

Δείτε επίσης και τον Φάκελο για την Ανακύκλωση.
.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Τεράστια ανταπόκριση στην πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ για συλλογή φαρμάκων16.08.2013
Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στη συλλογή φαρμάκων του ΣΚΑΪ15.08.2013
Μόνο στην Παναγιά της Τήνου συγκεντρώθηκαν 30 μεγάλες σακουλές με φάρμακα, μεταξύ των οποίων αντικαρκινικά σκευάσματα μεγάλου κόστους. Η δράση συνεχίζεται την Παρασκευή σε Πάρο και Σαμαρίνα.
Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις σε Αιξωνή Γλυφάδας και Κύμη Ευβοίας28.07.2013
Όχι μόνο έχει ξεραθεί μεγάλος αριθμός δενδρυλλίων στην Αιξωνή, αλλά έχουν καταστραφεί και αρκετά μέτρα από το σύστημα αυτόματου ποτίσματος.
Όλυμπος: Επιτυχής ο καθαρισμός του Βουνού των Θεών07.07.2013
Οι εθελοντές καθάρισαν μονοπάτια στον εθνικό δρυμό. Οι δράσεις συνεχίζονται την ερχόμενη Κυριακή στην περιοχή της Δωδώνης Ιωαννίνων.
Δράσεις για την προστασία του Ολύμπου, πρώτου εθνικού δρυμού της Ελλάδας, από τον ΣΚΑΪ04.07.2013
Οι δράσεις του ΣΚΑΪ συνεχίζονται την Κυριακή, 7 Ιουλίου.
Φυτέψαμε 5 χιλιάδες φυτά στα Τουρκοβούνια09.03.2013
Το ραντεβού μας ανανεώνεται για την Κυριακή, στις 10 το πρωί, με τη δεντροφύτευση στο περιαστικό δάσος της Τιθορέας στη Φθιώτιδα.
Φυτέψαμε 10 χιλιάδες «μικρές οάσεις» στον Υμηττό24.02.2013
Η δράση διοργανώθηκε από τον ΣΚΑΪ σε συνεργασία με τους δήμους Παπάγου-Χολαργού και Γλυφάδας και το Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού.
Εκστρατεία αλληλεγγύης από τον ΣΚΑΪ με συγκέντρωση τροφίμων13.10.2011
Χιλιάδες είναι οι πολίτες που έχουν ανταποκριθεί στην εκστρατεία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, των Μητροπόλεων της Ελλάδας και του ΣΚΑΪ, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για τα συσσίτια της Εκκλησίας αλλά και ρουχισμού.
Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο ΣΚΑΪ 100.3 μοιράζει δώρα! (upd)30.12.2012
Δίνουμε ραντεβού στα ερτζιανά για να αποχαιρετίσουμε τον "παλιό τον χρόνο". Συντονιζόμαστε στον ΣΚΑΪ 100.3, όλη μέρα και όλη νύχτα και κερδίζουμε πλούσια δώρα για εμάς, την οικογένειά μας, τους φίλους μας. Mέχρι τις 6 το πρωί θα μοιραστούν περισσότερα από 4.000 δώρα!
Καθαρισμός στα Μέγαρα και στη Βούλα Αττικής 05.11.2012
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα», συνεχίζουμε τις δράσεις μας σε κάθε σημείο της πατρίδας μας. Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου ταξιδεύουμε στα Μέγαρα και τη Βούλα Αττικής.
Όλοι μαζί πραγματικά μπορούμε
Καθαρισμοί σε Χαϊδάρι και Κατάκολο Ηλείας29.10.2012
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα», συνεχίζουμε τις δράσεις μας σε κάθε σημείο της πατρίδας μας, ταξιδεύοντας σε Χαϊδάρι και Κατάκολο Ηλείας
Καθαρίζουμε τον υδροβιότοπο της Αρτέμιδας26.10.2012
Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, ο Σκάι σε συνεργασία με τον δήμο Σπάτων και τοπικούς φορείς διοργανώνουν καθαρισμό στον υδροβιότοπο Αλυκής.

Ολοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία σε Ξάνθη, Γρεβενά και Αιγάλεω 07.10.2012
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό σε Αιγάλεω, Ξάνθη και Γρεβενά.
Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα: Καθαρισμός στην Αρτέμιδα07.10.2012
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα», συνεχίζουμε τις δράσεις μας σε κάθε σημείο της πατρίδας μας.Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου

καθαριζουμε στην Αρτέμιδα.

 

Όλοι μαζί μπορούμε και στην ΠΑΙΔΕΙΑ19.09.2012
Η καμπάνια του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» τώρα επεκτείνεται και στην ΠΑΙΔΕΙΑ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΠΑΙΔΕΙΑ
Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα! Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου φροντίζουμε το ΟΑΚΑ24.09.2012
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα», συνεχίζουμε τις δράσεις μας σε κάθε σημείο της πατρίδας μας αυτή την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου φροντίζουμε το ΟΑΚΑ και την γέφυρα Μάναρη στην Τρίπολη
ΣΚΑΪ – Eurobank: Πίσω στο σχολείο 31.08.2012
O ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Eurobank ολοκληρώνει τη σειρά δράσεων με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά άπορων πολύτεκνων οικογενειών της Αττικής, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
ΣΚΑΪ – Eurobank: 250 κιβώτια σχολικών ειδών στη δράση Πίσω στο σχολείο!25.08.2012
Διακόσια πενήντα συνολικά κιβώτια με σχολικά είδη συγκεντρώθηκαν στην 1η δράση του ΣΚΑΪ για τα παιδιά πολυτέκνων οικογενειών. Συγκεντρώνουμε: σχολικές τσάντες, σχολικά βιβλία και βοηθήματα, κασετίνες, τετράδια, στυλό, μολύβια, γόμες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, φόρμες γυμναστικής και αθλητικά είδη.
Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα
25-26 Αυγούστου: Νέοι καθαρισμοί σε Θερμοπύλες, Δράμα και Φωκίδα19.08.2012
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα», συνεχίζουμε τις δράσεις σε κάθε σημείο της πατρίδας μας. Αναλυτικά το πρόγραμμα καθαρισμών για το σαββατοκύριακο 25 και 26 Αυγούστου.
«Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα»
Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Αυγούστου καθαρίζουμε σε Ευρυτανία και Βοιωτία12.08.2012
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα», συνεχίζουμε τις δράσεις σε κάθε σημείο της πατρίδας μας.
 
 

ΑΛΛΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ