ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

O Πρέσβης της Ολλανδίας στην Ελλάδα, Caspar Veldkamp και η Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμ-βουλος της ΝΝ Hellas, Μαριάννα Πολιτοπούλου,με τους συμμετέχοντες του προγράμματος ‘Ideas That Change Us’.
Οι νικητές του προγράμματος 'Ideas that change us'13.12.2018
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το καινοτόμο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ‘Ideas That Change Us’ από την NN Hellas και το Orange Grove*. Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για ομάδες και start-ups που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να εισέλθουν στους τομείς της Τεχνολογίας Υγείας, Πρόληψης και Ευεξίας.
Εντυπωσιακή η συμμετοχή στο πρόγραμμα "Ideas That Change Us από την ΝΝ Hellas και το Orange Grove06.07.2018
Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε στις 5 Ιουλίου και η ΝΝ Hellas ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες
Ideas That Change Us, από την ΝΝ Hellas και το Orange Grove 29.06.2018
Λόγω αυξημένων αιτημάτων, δόθηκε ολιγοήμερη παράταση στην περίοδο υποβολής αιτήσεων συμμετοχής του προγράμματος. Νέα καταληκτική ημερομηνία για υποβολή αιτήσεων η Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018.
Η NN Hellas & το Orange Grove ενώνουν δυνάμεις για την επιχειρηματικότητα στους τομείς Τεχνολογίας Υγείας, Πρόληψης και Ευεξίας26.06.2018
To πρόγραμμα πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
H NN Hellas και το Orange Grove στοχεύουν στην ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας (video)15.06.2018
Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων προσφέρει ευκαιρίες δικτύωσης, γνωριμία με μέντορες υψηλού επιπέδου σε τοπικό η παγκόσμιο επίπεδο.
H NN Hellas και το Orange Grove στοχεύουν στην ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα08.06.2018
Η NN Hellas και το Orange Grove, πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, πραγ-ματοποιούν για πρώτη φορά το διαγωνισμό επιχειρηματικότητας “Ideas That Change Us”, ο οποίος απευθύνεται σε ομάδες και start-ups στους τομείς της Τεχνολογίας Υγείας, Πρόληψης και Ευεξίας.
Προηγούμενη   
  •  1 
   Επόμενη
 
 

ΑΛΛΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ