ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Πλήθος κόσμου στην πεζοπορία στον εθνικό δρυμό της Πάρνηθας30.11.2014
«Αφήνουμε τον καναπέ, ζούμε καλύτερα»
"Αφήνουμε τον καναπέ, ζούμε καλύτερα" από την Κυριακή 16 Νοεμβρίου10.11.2014
Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου ξεκινάμε με πεζοπορία και γνώση στα πρώην βασιλικά κτήματα Τατοίου. Τα μονοπάτια εντός του κτήματος έχουν χαμηλό επίπεδο δυσκολίας (κατηγορία 1). Γίνεται σε συνεργασία με τον φορέα διαχείρισης του εθνικού δρυμού της Πάρνηθας.
Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, περπατάμε σε μονοπάτι στον εθνικό δρυμό της Πάρνηθας 24.11.2014
Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, περπατάμε στον εθνικό δρυμό της Πάρνηθας, στο μονοπάτι που μας οδηγεί στη χαράδρα της Χούνης. Η διάρκεια της πεζοπορίας μας προς τη χαράδρα Χούνη και επιστροφή μας στη βάση του τελεφερίκ, είναι 2 ώρες. Σε αυτό το χρόνο δεν υπολογίζονται οι στάσεις για ξενάγηση. Το μονοπάτι είναι βατό με βαθμό δυσκολίας 2, καθαρό και σηματοδοτημένο.
Συμμετοχή δεκάδων πολιτών στην πεζοπορία στην Πάρνηθα 14.12.2014
Σήμερα εξάλλου στη Νότια Ρόδο φυτεύτηκαν πέντε χιλιάδες νέα φυτά
Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, περπατάμε το μονοπάτι προς το ορεινό καταφύγιο Φλαμπούρι08.12.2014
Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου θα γνωρίσουμε το μονοπάτι που οδηγεί στο ορεινό καταφύγιο Φλαμπούρι. Θα συναντήσουμε πλούσια βλάστηση με πεύκα, έλατα και σημαντικά είδη της ελληνικής χλωρίδας
Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, περπατάμε στην Πεντέλη26.01.2015
Το συγκεκριμένο μονοπάτι βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά της Πεντέλης, θεωρείτε εύκολο ακόμα και για αρχάριους (βαθμός δυσκολίας κατηγορία 1) και είναι πολύ καλά συντηρημένο. Και στα δύο αυτά σημεία θα μας ξεναγήσουν εθελοντές αρχαιολόγοι και μέλη του ΣΠΑΠ.
Προηγούμενη   
  •  1 
   Επόμενη
 
 

ΑΛΛΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ