ΦΑΚΕΛΟΙ

Το Becel pro-activ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς

16.09.2014 | 04:09 μμΤελευταία Ενημέρωση 04:10 μμ 16.09.2014

Το Becel pro-activ γιορτάζει τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς και μας προσκαλεί να «Περπατήσουμε με την καρδιά μας», στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου και στο Φάληρο, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου.

Με την παρουσία μας στα περπατήματα στηρίζουμε τα παιδιά με καρδιοπάθεια, καθώς για κάθε συμμετέχοντα, το Becel pro-activ προσφέρει 1 ευρώ στον Πανελλήνιο Σύλλογο Προστασίας, Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών η «Καρδιά του Παιδιού».

Οι διαδρομές είναι σχεδιασμένες ώστε να μην έχουν δυσκολίες και να είναι προσβάσιμες από όλους μας. Στόχος των δράσεων αυτών να δούμε πόσο εύκολο είναι να βάλουμε την άσκηση στη ζωή μας και να κάνουμε καλό στην υγεία της καρδιάς μας.

Παράλληλα, θα έχουμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε δωρεάν τα επίπεδα της χοληστερίνης μας και να συμβουλευτούμε ειδικούς για τις σωστές συνήθειες στον τρόπο ζωής και διατροφής μας, οι οποίες μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην υγεία μας. Άλλωστε, πάγια δέσμευση του Becel pro-activ, της Νο 1 επιλογής παγκοσμίως για τη μείωση της χοληστερίνης, είναι να προωθεί ένα υγιεινό μοντέλο ζωής για τον έλεγχο της χοληστερίνης και την πρόληψη των καρδιοπαθειών.

Για να μάθετε περισσότερα για την ενέργεια, τις ώρες διεξαγωγής, τα σημεία εκκίνησης, κ.ά. επισκεφτείτε τα: www.beceproactiv.com.gr και www.facebook.com/becelproactiv.gr

Αυτό τον Σεπτέμβριο, ας περπατήσουμε όλοι για την καρδιά μας και για την «Καρδιά του Παιδιού»!

Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς

Στις 29 Σεπτεμβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς με στόχο να μας ενθαρρύνει να υιοθετήσουμε ένα υγιεινό τρόπο ζωής που κρατάει την καρδιά γερή.

Εμπνευστής της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς είναι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καρδιολογίας, μια ανεξάρτητη, διεθνώς αναγνωρισμένη, επιστημονική οργάνωση που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες.

Το Becel είναι διεθνής υποστηρικτής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καρδιολογίας για πάνω από μία δεκαετία, ως ένα προϊόν που έχει μακροχρόνια και αναγνωρισμένη εμπειρία στην προστασία της υγείας της καρδιάς.

Πληροφορίες για τη Παγκόσμια Ομοσπονδία Καρδιολογίας
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καρδιολογίας είναι μια ανεξάρτητη, διεθνώς αναγνωρισμένη, επιστημονική οργάνωση με κύριο έργο να βοηθάει τον παγκόσμιο πληθυσμό να ζει περισσότερο και καλύτερα μέσω της πρόληψης και του ελέγχου των καρδιαγγειακών νοσημάτων και των εγκεφαλικών επεισοδίων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site: www.worldheart.org

Πληροφορίες για την «Καρδιά του Παιδιού»
«Η Καρδιά του Παιδιού» είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και ιδρύθηκε επίσημα το 1983 από γονείς καρδιοπαθών παιδιών με σκοπό την ηθική, ψυχολογική, υλική στήριξη και την παροχή πληροφόρησης στις οικογένειες των παιδιών.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ας περπατήσουμε με τη καρδιά μας, για καλό σκοπό26.09.2014
Το Becel pro-activ γιορτάζει τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς και μας προσκαλεί να «Περπατήσουμε με την καρδιά μας», στο Παλαιό Φάληρο, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα.
Χοληστερίνη & υγεία της καρδιάς26.09.2014
Το Becel pro-activ , υπενθυμίζει :Η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία μας και ειδικά στην υγεία της καρδιάς.
Λίγη δραστηριότητα στη διάρκεια της ημέρας, ενισχύει τη καλή κατάσταση της υγείας μας24.09.2014
Απλές συμβουλές,από το Becel pro-activ που μπορούν να ενταχθούν στη καθημερινότητα μας και να συνεισφέρουν στην υγεία της καρδιάς μας
Το σωματικό βάρος & η υγεία της καρδιάς μας22.09.2014
Απλές συμβουλές,από το Becel pro-activ που μπορούν να ενταχθούν στη καθημερινότητα μας και να συνεισφέρουν στην υγεία της καρδιάς μας
Ας περπατήσουμε με την καρδιά μας, για καλό σκοπό19.09.2014
Θεσσαλονίκη, Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου
Κάπνισμα & υγεία της καρδιάς19.09.2014
Tο Becel pro-activ μας δίνει απλές συμβουλές που μπορούν να ενταχθούν στη καθημερινότητα μας και να συνεισφέρουν στην υγεία της καρδιάς μας.
Άγχος, εχθρός της υγείας της καρδιάς μας18.09.2014
Το Becel pro-activ, στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας της Καρδιάς, μας δίνει απλές συμβουλές για την καλύτερη υγεία της καρδιάς μας.
Το Becel pro-activ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς16.09.2014
Απλές συμβουλές για την βελτίωση της υγείας της καρδιάς μας16.09.2014
Tο Becel pro-activ μας δίνει απλές συμβουλές που μπορούν να ενταχθούν στη καθημερινότητα μας και να συνεισφέρουν στην υγεία της καρδιάς μας.
Προηγούμενη   
  •  1 
   Επόμενη
 
 

ΑΛΛΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ