ΦΑΚΕΛΟΙ

Οι ημέρες που συγκλονίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο

23.06.2011 | 10:19 μμΤελευταία Ενημέρωση 10:19 μμ 23.06.2011

Aναλυτικά η λίστα με όλους τους εμπλεκομένους στα στημένα ματς ΕΔΩ

Ο ΣΚΑΪ ρίχνει φως στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και προκάλεσε την εμπλοκή της UEFA.

 

Τα ηχηρά ονόματα που εμπλέκονται, τα έγγραφα της Δικαιοσύνης, οι διάλογοι – σοκ, και oι μετασεισμικές επιπτώσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τη δυσώδη υπόθεση παρουσιάζονται αναλυτικά μέσα από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ.

Στο σκάνδαλο εμπλέκονται δεκάδες άτομα. Άλλοι βαρύνονται για κακουργήματα όπως συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής ομάδας, με δομημένη και διαρκή δράση με σκοπό τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων, και άλλοι για απλή συνέργεια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος
Γερουλάνος: Στη δημοσιότητα οι φάκελοι αδειοδότησης των ΠΑΕ Β’ Εθνικής 23.06.2011
Ο υπουργός Πολιτισμού τόνισε ότι ο πρωθυπουργός ήταν ενήμερος από τις 5 Μαΐου για την υπόθεση με τους στημένους αγώνες, ενώ ανακοίνωσε ότι θα δοθούν στη δημοσιότητα οι φάκελοι της αδειοδότησης των ΠΑΕ Β' Εθνικής.
Ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός
Ορφανός για στημένα: Αδρανή βασικά εργαλεία ελέγχου της πολιτείας 23.06.2011
Ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι η πολιτεία αφήνει σε αδράνεια βασικά εργαλεία ελέγχου του ποδοσφαίρου. «Πρέπει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό στο ποδόσφαιρο, δεν μπορούν να ελέγχουν οι ελεγχόμενοι» τόνισε.
Δέκα συλλήψεις για την υπόθεση των στημένων αγώνων 22.06.2011
Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας κατόπιν παραγγελίας της εισαγγελέας πρωτοδικών Ελένης Ράικου για την υπόθεση των στημένων αγώνων και των παράνομων στοιχημάτων στο χώρο του ποδοσφαίρου. Δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων και παράγοντες του ποδοσφαίρου, έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.
Συλλήψεις για τα στημένα παιχνίδια 22.06.2011
Σύμφωνα με πληροφορίες, εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων και παράγοντες του ποδοσφαίρου, έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης
Προσαγωγές για τα στημένα παιχνίδια 22.06.2011
Σε εξέλιξη βρίσκεται εκτεταμένη έρευνα της αστυνομίας για τα άτομα που εμπλέκονται στους 41 υπόπτους αγώνες κατά την UEFA. Οι αρχές έχουν αρχίσει ελέγχους σε σπίτια και γραφεία των υπόπτων και πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν γίνει ήδη 20 προσαγωγές σε πρόσωπα, μεταξύ των οποίων είναι και παράγοντες του ποδοσφαίρου

Προηγούμενη

      Επόμενη
 
 

ΑΛΛΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ