ΚΑΣ: «Πράσινο φως» σε κατεδαφίσεις στο Ελληνικό

Ομόφωνα αποφάσισε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο σχετικά με τις κατεδαφίσεις των αυθαιρέτων στον χώρο του παλιού αεροδρομίου, στα πλαίσια της σύμβασης με τη Lamda Development.

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε συνέντευξή του σε εκπομπή της ΕΡΤ και συμπλήρωσε ότι η  Hard Rock International, μετά την απόρριψη της προσφυγής της από την Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) κατά της απόφασης της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ), με την οποία αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό για το καζίνο στο Ελληνικό, προσέφυγε  στο Συμβούλιο της Επικρατείας και η προσφυγή ορίστηκε να δικαστεί σε ένα μήνα.

Ο υπουργός συμπλήρωσε, ότι μπορεί να μην συζητάμε στις παρούσες καταστάσεις το θέμα των επενδύσεων και της επένδυσης στο Ελληνικό, αλλά οι διαδικασίες προχωρούν και μόλις βγει και η απόφαση του ΣτΕ, το έργο θα ξεκινήσει. Υπάρχουν κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες στη δημοκρατία, συνέχισε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι στο καλό σενάριο της επανεκκίνησης της οικονομίας, θα ξεκινήσει και το έργο του Ελληνικού.

Πηγή: skai.gr