Honorary Yachting Awards 2019 : Oι πρωταγωνιστές του Yachting

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, η πρώτη διοργάνωση του Yachting Awards 2019 από την ONDECK Media. Στο πιο συμβολικό κτίριο της Σύγχρονης Ελλάδας οι πρωταγωνιστές του Yachting έδωσαν ισχυρό παρών.

Σε μια σημαντική εκδήλωση, μοναδική στο είδος, παρουσία στελεχών από την πολιτική και επιχειρηματική σκηνή της χώρας, οι τιμητικές βραβεύσεις αποτέλεσαν ειδική μνεία στις εταιρείες και τις προσωπικότητες που συμβάλλουν με τη δραστηριότητά τους στην εξέλιξη και ανάπτυξη του Θαλάσσιου Τουρισμού, στην αγορά του Σκάφους Αναψυχής και στην οικονομία της χώρας.

Ένας ελάχιστος φόρος τιμής στους ανθρώπους που για δεκαετίες αποτελούν τους μεγαλύτερους πρεσβευτές της χώρας στο εξωτερικό, στη νέα γενιά επιχειρηματιών που συνεχίζει με όραμα και φρέσκιες ιδέες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, υπουργός Ναυτιλίας ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού, η κ. Άντζελα Γκερέκου, πρόεδρος του ΕΟΤ, ο κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, γενικός γραμματέας Υπουργείου Ναυτιλίας, ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, Αντιδήμαρχος Αθηναίων, ο κ. Αντώνης Στελλιάτος, Πρόεδρος ΕΠΕΣΤ , ο κ. Σταύρος Κατσικάδης, Πρόεδρος της Ένωσης Μαρινών, o κ. Γιώργος Πατέρας, πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ο κ. Γιώργος Αλεξανδράτος, Αντιπρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, η κ. Ειρήνη Νταϊφά, Πρόεδρος Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά, ο Δρ Βασίλης Αποστολόπουλος, Πρόεδρος ΕΕΝΕ και CEO του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, ο κ. Magdi Halawani αντιπρόεδρος του Ελληνοαραβικού επιμελητηρίου και ισχυρές προσωπικότητες της Ελληνικής ναυτιλίας και της επιχειρηματικής σκηνής.

Από την εκδήλωση δεν μπορούσε να λείπει ένα δείγμα υψηλής ναυπηγικής δεξιοτεχνίας. 'Ετσι τα Προπύλαια του Ζαππείου στολίστηκαν από το ιταλικό Riva Aquariva Cento που φρόντισε η Ekka Yachts ως Χρυσός χορηγός. Το σκάφος, συνώνυμο της φινέτσας πλαισιώθηκε από το μέλλον της αυτοκίνητης το ηλεκτρικό Mercedes EQC.

Οι ιστορικές αίθουσες του Ζαππείου φιλοξένησαν την επιτομή της τεχνολογίας από την βρετανική Princess και την ελληνική εταιρεία Αmerican Marine, μια από τις πιο δραστήριες στο χώρο του σκάφους. Σε περίοπτη θέση τοπθετήθηκε το μοντέλο σε κλίμακα Princess R/33.

Δέος και θαυμασμό προκάλεσε και ο εντυπωσιακός εξωλέμβιος κινητήρας από την Mercury με ισχύ 450 ίππους που έκανε εισβολή στην αίθουσα Cocktail από την Ζώης Ευσταθίου ΑΕ, εταιρεία με 73 χρόνια ιστορία και αποκλειστικός αντιπροσωπος της Mercury Marine.
 

Πηγή: skai.gr