Τριπλή διάκριση για την Aegean από τα Trip Advisor Travelers' Choice Awards

Τρεις σπουδαίες διακρίσεις απέσπασε η ελληνική αεροπορική εταιρεία Aegean στα «TripAdvisor Travelers' Choice Awards 2019» αναφορικά με την ποιότητα των υπηρεσιών που προσέφερε στους επιβάτες της μέσα σε έναν χρόνο. 

Οι αξιολογήσεις των επισκεπτών του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού ιστότοπου στον κόσμο, ανακήρυξαν την AEGEAN ως την καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη, την καλύτερη Business Class σε περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη καθώς και την καλύτερη αεροπορική εταιρεία στη χώρα μας.

Τα κριτήρια που το TripAdvisor απονείμει τα βραβεία στις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες αφορούν την ποιότητα και τον αριθμό των κριτικών και των αξιολογήσεών τους από τους ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Aegean Δημήτρης Γερογιάννης δήλωσε υπερήφανος, που οι επιβάτες ξεχώρισαν την Aegean για ακόμη μια φορά ανάμεσα στις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως.

«Το 2018 μεταφέραμε 14 εκ. επιβάτες, συνεχίζοντας την προσπάθειά μας να βελτιώνουμε την ταξιδιωτική εμπειρία των επιβατών μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι επιβάτες των πτήσεων μας, αναγνώρισαν εκ νέου αυτή την προσπάθειά μας» τόνισε.

Από την πλευρά του ο Bryan Saltzburg, πρόεδρος της Tripadvisor Flights, Cruise & Car υπογράμμισε ότι το βραβείο καταναλωτών αποτελεί απόδειξη της εξαιρετικής εξυπηρέτησης, της παγκοσμίου φήμης ποιότητας και της καταπληκτικής αξίας της εταιρείας. 

«Η ομάδα της AEGEAN θα πρέπει να είναι υπερήφανη για το βραβείο της, καθώς οι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο δήλωσαν ότι αυτή η αεροπορική εταιρεία συγκαταλέγεται μεταξύ των προτιμώμενων αερομεταφορέων τους, όταν επιλέγουν να ταξιδέψουν αεροπορικώς», πρόσθεσε.

Πηγή: skai.gr