Μητσοτάκης: Αλλαγές στην φορολογία και νέο ασφαλιστικό σύστημα

Στην καθιέρωση φορολογικού συντελεστή 9% για τα εισοδήματα μέχρι 10.000 ευρώ και στην δημιουργία νέου ασφαλιστικού συστήματος,σκοπεύει να προχωρήσει η ΝΔ, όπως ανακοίνωσε ο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης,μιλώντας στην Δεσκάτη Γρεβενών σε συγκέντρωση αγροτών και πολιτών κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην περιοχή.

Όπως ανέφερε «η ασφαλιστική επιβάρυνση είναι σήμερα τέτοια, που δημιουργεί αντικίνητρο στην εργασία, και για τη ΝΔ μια γενναία φορολογική και ασφαλιστική μεταρρύθμιση αποτελεί τον πυλώνα της οικονομικής πολιτικής».

Όσο η κυβέρνηση επενδύει στην πόλωση, στο διχασμό και στο χθες, τόσο εγώ θα μιλώ για το αύριο και για το σχέδιο μου για την επόμενη μέρα.

Να ζητάτε από τα κόμματα να σας λένε το σχέδιο τους. Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές τόσο θα ακούγεται το σχέδιο μας. Αξίζουμε καλύτερα, δεν μας αξίζει αυτή η κυβέρνηση. Πρέπει να πάρουμε τις τύχες του τόπου στα χέρια μας. Τόνισε ο κος Μητσοτάκης

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΝΔ περισσότερα λεπτομέρειες για τα προαναφερθένα θα αναφερθούν κατά την διάρκεια της επικείμενης επίσκεψης του στην ΔΕΘ.
Πηγή: ΑΜΠΕ