Κλείσιμο

Ολοκληρώθηκε η φορολοταρία, δείτε τους λαχνούς που κερδίζουν

Ολοκληρώθηκε η 15η φορο-λοταρία που επιβραβεύει 1.000 πολίτες με 1.000 ευρώ για συναλλαγές με «πλαστικό» χρήμα και για ηλεκτρονικές πληρωμές.

Ο διαγωνισμός αφορά τις συναλλαγές Μαρτίου.

Τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (δείτε ΕΔΩ), όπου ο κάθε πολίτης μπορεί να δει εάν στους 1.000 νικηφόρους είναι κάποιος που του αναλογεί.

Τυχεροί που κληρώνονται
αλλά δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό έχουν προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή προσωποποιημένου μηνύματος, προκειμένου να δηλώσουν λογαριασμό τους, μέσω του συστήματος TAXISnet, και να πιστωθούν τα χρήματα.

Σε περίπτωση που περισσότεροι από έναν τυχεροί λαχνοί ανήκουν στον ίδιο συμμετέχοντα, αυτός δικαιούται το έπαθλο μόνο μια φορά. Οι υπόλοιποι τυχεροί λαχνοί στην περίπτωση αυτή, αντικαθίστανται από αναπληρωματικούς λαχνούς.

Τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Το πλήθος των λαχνών που αναλογεί στον κάθε πολίτη ανά κλήρωση προσδιορίζεται κλιμακωτά, και με βάση τον όγκο των συναλλαγών που έκαναν τον αντίστοιχο μήνα.

  • Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, αντιστοιχεί ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ
  • Για τα επόμενα 400 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από εκατόν ένα 101 ευρώ μέχρι πεντακόσια 500 ευρώ, δίνεται ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ
  • Για τα επόμενα 500 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από πεντακόσια ένα 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, αντιστοιχεί ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ
  • Για ποσά που υπερβαίνουν τα 1.000 ευρώ, δίνεται ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ
Πηγή: skai.gr