Κλείσιμο

Παραλαβή δεξαμενοπλοίων τύπου Suezmax από την εταιρεία Golden Energy

Την παραλαβή δύο νεότευκτων δεξαμενοπλοίων τύπου Suezmax από τα ναυπηγεία της Hyundai Samho Heavy Industries Co. Ltd ανακοίνωσε η εταιρεία Golden Energy, συμφερόντων οικογένειας Ρέστη. Στην τελετή ονοματοδοσίας των πλοίων τελευταίας τεχνολογίας ENERGY TRIUMPH και ENERGY TROPHY ήταν παρών ο Κος Βίκτωρας Ρέστης ενώ η παράδοση τους είναι προγραμματισμένη για τις 6 Απριλίου 2018.



Η ονοματοδοσία των δύο πλοίων έγινε από τον Μασία Β. Ρέστη και τον Ισαάκ Ρέστη, γιό της κας Κάτιας Ρέστη, σηματοδοτώντας την πιό ενεργό ενασχόληση μελών της τρίτης γενιάς Ρέστη με τον Όμιλο. Η διαχείριση των νεοναυπηγηθέντων πλοίων ανατέθηκε στην Enterprises Shipping & Trading S.A.



Σημειώνεται ότι η Golden Energy βρίσκεται σε φάση ανανέωσης του στόλου της και το τελευταίο χρονικό διάστημα εξετάζει πιθανές νέες παραγγελίες δεξαμενοπλοίων τύπου MR και Αframaxes καθώς και επιπλέον παραγγελίες πλοίων τύπου Suezmax.

Παράλληλα, ο Όμιλος Ρέστη παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην αγορά πλοίων ξηρού φορτίου και βρίσκεται σε συζητήσεις με κορυφαία Κινεζικά ναυπηγεία για την πιθανότητα υπογραφής νέων παραγγελιών, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πλοία τύπου Kamsarmax.



Πηγή: skai.gr