Άνοιξε η εφαρμογή για ρύθμιση 12 ή 24 δόσεων στο TAXISnet

Τη δυνατότητα να εντάξουν ηλεκτρονικά στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων -ή κατ'εξαίρεση και των 24ρων-και οφειλές τους προς την εφορία οι οποίες δεν είναι ληξιπρόθεσμες έχουν πλέον οι φορολογούμενοι.

Συγκεκριμένα, αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων www.aade.gr η εφαρμογή για την ένταξη των οφειλών αυτών στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων ή υπό προϋποθέσεις και των 24ρων δόσεων.

Ειδικότερα, οι φορολογούμενοι που επιθυμούν να υπαχθούν σε αυτήν τη ρύθμιση θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Εκεί υπάρχει η ένδειξη για την είσοδο τους στη σχετική εφαρμογή. Μετά την είσοδό τους, το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιήσουν τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο TAXISnet για να επιλέξουν ποιες οφειλές τους, οι οποίες δεν είναι ληξιπρόθεσμες, μπορούν να εντάξουν στη ρύθμιση για την καταβολή τους σε 12 δόσεις.

Το μέτρο αναμένεται να διευκολύνει μεγάλο αριθμό φορολογούμενων να τακτοποιήσει τις οφειλές του ώστε να μην καταστούν ληξιπρόθεσμες.
Πηγή: skai.gr