Την Πέμπτη το ραντεβού της τρόικα με τον αναπληρωτή υπουργό Τρύφωνα Αλεξιάδη

Στον απόηχο της αντιπαράθεσης Σόιμπλε - Μαξίμου συνεχίζονται σήμερα οι διαπραγματεύσεις των συναρμόδιων υπουργών με την τρόικα.

Η ελληνική πλευρά χαμήλωσε σήμερα τους τόνους με την κα Γεροβασίλη να δηλώνει στο κρατικό ραδιόφωνο ότι "δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα ο τίτλος ότι βρισκόμαστε σε τροχιά σύγκρουσης με το Βερολίνο».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σόιμπλε εκφράζει τέτοιες θέσεις» είπε η κύρια Γεροβασίλη και πρόσθεσε ότι «συχνά οι θέσεις αυτές, που δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας και του λαού, ηττήθηκαν στην ΕΕ».

Στις 5 θα έχουν συνάντηση με τον Πάνο Σκουρλέτη, θα ακολουθήσει στις 8:30 το βράδυ θα συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και από τις 9 στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα προστεθεί και ο Γιώργος Σταθάκης.

Για αύριο το μεσημέρι μεταφέρθηκε το ραντεβού με τον αναπληρωτή υπουργό Τρύφωνα Αλεξιάδη, που ήταν προγραμματισμένο για αυτή την ώρα.

Σημειώνεται ότι τα μέτρα που θα συμφωνηθούν θα πρέπει να έχουν νομοθετηθεί και ψηφιστεί από την Βουλή μέχρι την άλλη Παρασκευή.
Πηγή: skai.gr