Κλείσιμο

Χατζηθεοδοσίου:Εθνική συνεννόηση η μόνη λύση - Δεν ειπώθηκε τίποτα για τα μείζονα θέματα στο debate

«Δεν ακούσαμε ουσιαστικά τίποτα για τα μείζονα θέματα που απασχολούν πολίτες και επιχειρηματίες, ενώ οι κάλπες θα ανοίξουν σε δέκα ημέρες» σημείωσε σε δήλωσή του, για την τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου.

«Για ακόμα μία φορά οι πολιτικοί μας ακολούθησαν την πεπατημένη … σαν να μην έχουν καταλάβει ότι πλέον η κατάσταση είναι οριακή και ότι η μοναδική λύση δεν μπορεί να είναι άλλη από την εθνική συνεννόηση», υπογράμμισε.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος: «ελάχιστες οι αναφορές για τα προβλήματα της αγοράς και πως αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν… Καμία προτεινόμενη λύση, κανένας σχεδιασμός για την αναχαίτιση της ύφεσης.

Απαίτηση των ανθρώπων της αγοράς και της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, είναι η υλοποίηση ενός εθνικού σχεδίου ανάκαμψης της οικονομίας μας, με ξεκάθαρη στόχευση την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την καταπολέμηση της ανεργίας, την αναμόρφωση του ελληνικού κράτους, τη διαφάνεια και τη δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών. Και για όλα αυτά απαιτείται να υπάρξει ομοψυχία, πολιτική συνεργασία, εθνική συναίνεση. Να σταματήσουν τα κόμματα να εστιάζουν μόνο στα μικροπολιτικά τους συμφέροντα και να ενώσουν τις δυνάμεις τους προς όφελος της προόδου της χώρας».
Πηγή: skai.gr