Κλείσιμο

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στους Νέους Φακέλους

Τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012, την ημέρα που στις Βρυξέλλες αναμένεται η τελική έγκριση του νέου δανείου προς την Ελλάδα, ο Πρόεδρος του Eurogroup και Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, μιλά αποκλειστικά στον Αλέξη Παπαχελά και τους ΝΕΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Ο ισχυρός άνδρας της Ευρωπαϊκής Οικονομίας, που αποκαλείται από τα ξένα μέσα και Mr. Euro, ο άνθρωπος που έπαιξε ιστορικό ρόλο στην ευρωπαϊκή κρίση και προκάλεσε όσο κανένας με τις δημόσιες δηλώσεις του τόσο για τους Γερμανούς όσο και για τις προόδους των Ελλήνων μιλά για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση για τις λάθος αποφάσεις, τις κρίσιμες στιγμές και τα άγνωστα ιστορικά επεισόδια που οδήγησαν την Ελλάδα στο Μνημόνιο.

Το πρώτο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης που παραχώρησε στον Αλέξη Παπαχελά ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ θα προβληθεί την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 στις 23.00 στον ΣΚΑΪ, ενώ ένα δεύτερο κομμάτι θα ενσωματωθεί στην συνέχεια της μεγάλης έρευνας των ΝΕΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ για το «Πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο».
Πηγή: skai.gr