ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


«Πράσινο» για ιδιωτικές επενδύσεις σε ΑΠΕ και χρυσωρυχεία

«Ξεπαγώνουν» επτά ιδιωτικές επενδύσεις ύψους 5,5 δισ. ευρώ και εντάσσονται στη διαδικασία Fask track. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται επενδύσεις στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας καθώς και η επένδυση στα χρυσωρυχεία Θράκης. Προκήρυξη διαγωνισμού για παραχώρηση έκτασης 500 στρεμμάτων στην Κέρκυρα για τουριστική αξιοποίηση.

Χρησιμοποιείστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
 
 
«Ξεπαγώνουν» επτά ιδιωτικές επενδύσεις ύψους 5,5 δισ. ευρώ και εντάσσονται στη διαδικασία Fask track, με απόφαση της διυπουργικής επιτροπής που συνεδρίασε υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται επενδύσεις στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας καθώς και η επένδυση στα χρυσωρυχεία Θράκης.

Την ίδια ώρα, στην προκήρυξη διαγωνισμού για την παραχώρηση -για 100 χρόνια- έκτασης στην περιοχή Κασσιόπη στην Κέρκυρα προχωρά το Ταμείο Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας. Για την έκταση 500 στρεμμάτων προβλέπεται η τουριστική αξιοποίηση με έμφαση στις παραθεριστικές κατοικίες για την δημιουργία ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων.

Σειρά αξιοποίησης -μέσα στο Μάρτιο- παίρνει έκταση στην Αφάντου της Ρόδου, ενώ στη λίστα περιλαμβάνεται και το Πρασονήσι.

Ερώτηση Παπαδημούλη για ακίνητα του δημοσίου


Στη Βουλή φέρνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, επικαλούμενος και την πρόσφατη παραγγελία εισαγγελικής έρευνας από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, το δημοσιονομικώς προκλητικότατο φαινόμενο, το Δημόσιο να καταβάλει πανάκριβα ενοίκια σε ιδιώτες για την στέγαση υπηρεσιών του, την ίδια στιγμή που ιδιόκτητα ακίνητά του, ρημάζουν αναξιοποίητα.

Ο Δ. Παπαδημούλης ρωτά για ποιο λόγο τα ακίνητα του δημοσίου παραμένουν αναξιοποίητα και δεν χρησιμοποιούνται για την στέγαση κρατικών υπηρεσιών που νοικιάζουν κτήρια ιδιωτών καθώς και πόσα είναι τα κτήρια που μισθώνουν οι κρατικές υπηρεσίες και ποιο το συνολικό ύψος των μισθωμάτων που καταβάλουν για τα έτη 2009-2010-2011.
 
ΔΝΤ - ΕΕ: Ελέγξτε δικηγόρους και γιατρούς
22.05.2013, 08:16
Μικρή παράταση προσφορών για τη ΔΕΠΑ
Υπόσχεση από την Gazprom για φθηνότερο αέριο
22.05.2013, 07:58
Υπέρ του αγωγού TAP το ΠΑΣΟΚ
"Η υλοποίηση του Νοτίου Διαδρόμου που θα μεταφέρει φυσικό αέριο από το Αζερμπαϊτζάν μέσω Ελλάδας προς Ιταλία,…
21.05.2013, 21:44
ΣΕΒ: Η ΓΣΕΕ εκπροσωπεί το γραφειοκρατικό συνδικαλισμό των ΔΕΚΟ
«Ο ΣΕΒ εκπροσωπεί την πραγματικότητα των χιλιάδων εργαζομένων στις επιχειρήσεις-μέλη του οι οποίοι απολαμβάνο…
21.05.2013, 19:20
Η Gazprom θα υποβάλει δεσμευτική προσφορά για τη ΔΕΠΑ
Πηγές προσκείμενες στην υπόθεση, ανέφεραν ότι η Gazprom θα προχωρήσει στην υποβολή δεσμευτικής προσφοράς για …
21.05.2013, 18:50
Δασκαλόπουλος: Διανύουμε τη νηνεμία πριν την καταιγίδα
Την άποψη, ότι διανύουμε την περίοδο της νηνεμίας πριν από την καταιγίδα και ότι πρέπει να γυρίσουμε το τιμόνι…
21.05.2013, 18:25
Εθνική Τράπεζα: Βράβευση από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης
Το Ινστιτούτο Κοινωνικής Ευθύνης βράβευσε την Εθνική Τράπεζα για την ενσωμάτωση στην επιχειρηματική της στρατη…
21.05.2013, 17:38
DeMorgen: Η Ελλάδα ανακτά την εμπιστοσύνη των αγορών
Κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας διαβλέπει η βελγική εφημερίδα DE …
21.05.2013, 17:03
ΕΕ: 400 εκατ. στην Ελλάδα το 2014 για ανάπτυξη και θέσεις εργασίας
Την ταχύτερη εκταμίευση 400 εκατ. ευρώ, εντός του 2014, προς στην Ελλάδα αποφάσισε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή…
21.05.2013, 15:16
Παρακράτηση ποσοστού του εφάπαξ από τα ασφαλιστικά ταμεία για χρέη προς το δημόσιο
Σε παρακράτηση μέρους τους εφάπαξ για χρέη προς το δημόσιο προχωρούν τα ασφαλιστικά ταμεία, μετά απο εντολή τ…
21.05.2013, 14:59

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 150  Επόμενη

Σχόλια Αναγνωστών
Αποστολή Παραπόνων
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.
 

Κίνηση στην Αθήναmyroute.gr

ΣΥΜΒΑΝ

Frantzi Amvrosiou Kasomouli to Falirou between cross-roads Kallirrois and cross-roads Siggrou Andr. Ave no parking, one right lane blocked