Νικητιάδης: Υπάρχουν επενδυτικές ευκαιρίες για ανάπτυξη

Στις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στην Ελλάδα και τις δυνατότητες που διανοίγονται στο σκέλος της ανάπτυξης, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης, απευθύνοντας σήμερα χαιρετισμό στην ημερίδα του διεθνούς Οργανισμού ULI, (Urban Land Institute), που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Ο υφυπουργός επισήμανε τις εξαιρετικές προοπτικές που έχει ο θαλάσσιος τουρισμός και τόνισε τα μεγάλα βήματα που μπορούν να γίνουν στην κρουαζιέρα και το yachting ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις δυνατότητες για ανάπτυξη υποδομών στον συνεδριακό τουρισμό αλλά και άλλες εναλλακτικές μορφές τουρισμού στη χώρα μας.

Ειδικότερα, στον χαιρετισμό του ο κ. Νικητιάδης αναφέρθηκε επιγραμματικώς στις τεράστιες δυνατότητες που έχει το αεροδρόμιο της Αθήνας, στις εξαιρετικές προοπτικές που έχει ο θαλάσσιος τουρισμός και στην ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού.

Ο ULI είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο Οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος δραστηριοποιείται σε θέματα που αφορούν χρήσεις γης, ακίνητα, πολεοδομικό σχεδιασμό και αειφόρο ανάπτυξη.

Πηγή: skai.gr