Άρση της προσωρινής αναστολής για Alpha και Eurobank

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε, σε συνέχεια των σημερινών ανακοινώσεων των εταιριών «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» και «ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.», την άρση της προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιρειών, όλων των παραγώγων προϊόντων συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων δανεισμού με υποκείμενο τίτλο των εταιριών «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» και «ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.», των Διαπραγματεύσιμων Αμοιβαίων Κεφαλαίων ALPHA ETF FTSE ATHEX 20, NBGAM ETF ΓΔ Χ.Α. και των παραγώγων προϊόντων που βασίζονται στους δείκτες FTASE20, FTBANK & Γενικό Δείκτη.

Η έναρξη της διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιριών «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» και «ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.» καθώς και των Διαπραγματεύσιμων Αμοιβαίων Κεφαλαίων, θα πραγματοποιηθεί σήμερα από τις 14:30.

Πριν από την έναρξη της διαπραγμάτευσης στις 14:30, θα ξεκινήσει περίοδος συγκέντρωσης εντολών διάρκειας 15 λεπτών, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία για τον υπολογισμό της τιμής ανοίγματος. Στην συνέχεια οι μετοχές θα περάσουν σε φάση διαπραγμάτευσης μαζί με τις υπόλοιπες μετοχές της κατηγορίας 'Μεγάλη Κεφαλαιοποίηση'.

Επίσης, η έναρξη της διαπραγμάτευσης των προαναφερθέντων παραγώγων θα πραγματοποιηθεί σήμερα 29/08/2011 και ώρα 14:15.
Πηγή: skai.gr