Συνάντηση Δ. Σιούφα με τον υπουργό Οικονομικών της Σαουδικής Αραβίας

Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών της Σαουδικής Αραβίας Δρ. Ibrahim bin Abdulaziz bin Abdullah Al-Assaf είχε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας. Στη συνάντηση παρέστησαν ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αναστάσιος Νεράντζης και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης Νίκος Στεφάνου.
Ο κ. Σιούφας συζήτησε με τον Δρ. Al-Assaf, που επισκέπτεται την Αθήνα με την ευκαιρία της συμμετοχής του σε διεθνές συνέδριο, τρόπους υλοποίησης των νέων δρόμων και προοπτικών συνεργασίας και ειδικότερα της δραστηριοποίησης ελληνικών εταιριών στη Σαουδική Αραβία και των επενδύσεων σαουδαραβικών εταιριών στην Ελλάδα σε συνέχεια της επίσημης επίσκεψης στη Σαουδική Αραβία του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Επίσης, ο κ. Σιούφας προσκάλεσε τον Δρ. Al-Assaf να επισκεφθεί επίσημα την Ελλάδα προκειμένου να συζητηθούν συγκεκριμένες προτάσεις περαιτέρω συνεργασίας υπογραμμίζοντας ότι η συνεργασία και υποστήριξη της Ελλάδος στην ένταξη της Σαουδικής Αραβίας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου έδωσε και αυτή νέα δυναμική στις σχέσεις των δύο χωρών.
πηγή: ΑΠΕ
Πηγή: skai.gr