Άρχισε η απορρόφηση εργαζομένων στην ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

Συμφωνία απορρόφησης τετρακοσίων και πλέον εργαζομένων στην ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ υπέγραψε η Ευρωπαϊκή Πίστη με τους κκ Νικόλαο Παπανδρέου και Γεώργιο Κυριακάκη, προβεβλημένων στελεχών της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, η απορρόφηση αφορά εργαζόμενους στο χώρο των πωλήσεων και προσωπικό υποστήριξης που βρέθηκαν χωρίς δουλειά εξαιτίας της πρόσφατης ανάκλησης των αδειών πέντε ασφαλιστικών εταιριών.

«Με τη συμφωνία αυτή η Ευρωπαϊκή Πίστη έρχεται πιο κοντά στον στόχο της να αναδειχθεί σε Εταιρία που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο των ασφαλίσεων στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Στο ακέραιο τα ασφαλιστήρια Υγείας

Ανακοίνωση - διευκρίνιση αναφορικά με τη νοσοκομειακή περίθαλψη και τις εργαστηριακές εξετάσεις των κατόχων συμβολαίων υγείας της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι οι ασφαλιστικές καλύψεις νοσοκομειακής περίθαλψης και εργαστηριακών εξετάσεων ισχύουν στο ακέραιο, ενώ οι δαπάνες τους καλύπτονται στο πλαίσιο της διαχείρισης του χαρτοφυλακίου της ΑΣΠΙΣ Πρόνοια. Αυτό σημαίνει ότι οι ασφαλισμένοι μπορούν, όπως και πριν, να εισάγονται στα νοσοκομεία και να πραγματοποιούν τις εξετάσεις τους χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ έχουν ενημερωθεί τα συμβεβλημένα νοσηλευτικά ιδρύματα.
 
Επιπλέον, στην ανακοίνωση του υπουργείο Οικονομίας σημειώνεται ότι η εταιρία ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ εξακολουθεί να λειτουργεί υπό τη διαχείριση του διορισθέντος Επόπτη κ. Σπύρου Γριβογιάννη και οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να απευθύνονται από την Τετάρτη 30-9-2009 στην εταιρία για την εξυπηρέτησή τους.
Πηγή: skai.gr