Φέτος το φθινόπωρο οι τάσεις στα νύχια αγαπάνε τη λάμψη

Εάν το glitter δεν είναι το αγαπημένο σου στοιχείο, αλλά εξακολουθεί να σου αρέσει ένας ελαφρύς ιριδισμός, υπάρχουν πολλές παραλλαγές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για έμπνευση

Με ένα γρήγορο scrolling στο Instagram θα καταλάβεις πως φέτος το φθινόπωρο οι τάσεις στα νύχια αγαπάνε τη λάμψη.

Πάρε για παράδειγμα το δημοφιλές ιριδίζον μανικιούρ της Jenniefer Lopez ή τα glazed donut νύχια της Hailey Bieber. Kι κάπως έτσι προκύπτει μία νέα αισθητική: μινιμαλιστικά νύχια με λάμψη.

Εάν το glitter δεν είναι το αγαπημένο σου στοιχείο, αλλά εξακολουθεί να σου αρέσει ένας ελαφρύς ιριδισμός, υπάρχουν πολλές παραλλαγές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για έμπνευση. Ή θα μπορούσες να κάνεις τα full glitter νύχια της Selena Gomez.

Sparkle Nails
Η Selena Gomez γιόρτασε πρόσφατα τα 30ά της γενέθλια με ένα εορταστικό mani όλο λάμψη. Τα κοντά νύχια της δεν χρειάζονταν πολλά με αυτό το ροζ χάλκινο, γεμάτο λάμψη μανικιούρ.

Pearly French Tips
Αν η αγάπη σου για το γαλλικό μανικιούρ αρχίζει να εξασθενεί έλεγξε αυτή την περλέ επιλογή.

Λάμψη στη βάση
Η Betina R. Goldstein είναι η nail artist με βάση το Los Angeles, συνεργάτης του οίκου Chanel και ο βασικός λογαριασμός στο Instagram για να πάρεις έμπνευση για τις νέες τάσεις στα νύχια. Όπως θα δεις κι εσύ η Goldstein αγαπάει τη λάμψη και την προσαρμόζει σε όσες περισσότερες προτάσεις μπορεί. Μην σου κάνει εντύπωση αν σε λίγο καιρό ξαναδείς παντού τα μεταλλικά βερνίκια σε ασημί ή χρυσό. 

Πηγή: Savoir Ville