Πρώτο Θέμα: Επαναχάραξη αιγιαλού για σπίτια της Kατερίνας Παναγοπούλου

Στην επαναχάραξη του αιγιαλού στο Καβούρι, προκειμένου να νομιμοποιηθούν αυθαίρετα κτίσματα και πισίνες σε δύο πολυτελείς βίλες που ανήκουν στη συνεργάτιδα του πρωθυπουργού, Κατερίνα Παναγοπούλου, προχώρησε η κυβέρνηση σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το Νοέμβριο του 2017 η αποκεντρωμένη διοίκηση, η οποία υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών, μετακίνησε τη γραμμή του αιγιαλού στο Μεγάλο Καβούρι προς τη θάλασσα, μετά από αίτηση που είχαν καταθέσει δύο εταιρείες συμφερόντων του εκλιπόντος Περικλή Παναγόπουλου, στις οποίες ανήκουν οι δύο κατοικίες.

Όπως υποστηρίζει μάλιστα οι εφημερίδα, η πρώτη αίτηση,  το 2014, δεν έτυχε ευνοϊκής μεταχείρισης από την τότε κυβέρνηση. Ωστόσο, συμπληρωματική αίτηση η οποία κατατέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, έγινε αποδεκτή, με αποτέλεσμα η γραμμή του αιγιαλού να μετατοπιστεί προς τη θάλασσα.

Ο ΣΚΑΪ επικοινώνησε με την κα Παναγοπούλου, η οποία υποστήριξε πως δεν γνωρίζει το δημοσίευμα. Όπως ανέφερε, στην περιοχή βρίσκονται και αρκετές άλλες κατοικίες εκτός από τις δικές της. Παράλληλα, επισήμανε ότι η περιουσία της είναι τακτοποιημένη από το σύζυγό της.