Σοκ στην Αργυρούπολη: Άνδρας κατέσφαξε πίτμπουλ με 17 μαχαιριές


Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της άγριας θανάτωσης ενός πίτμπουλ το οποίο βρισκόταν σε περιφραγμένο χώρο στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Φιλοζωικής Παρέμβασης Ελληνικού – Αργυρούπολης, χθες, Παρασκευή και έπειτα από 12 ημέρες ερευνών η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη και να προχωρήσει στη σύλληψή του.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση το περιστατικό συνέβη όταν ο δράστης μπήκε στον περιφραγμένο χώρο συνοδευόμενος από το σκυλί του, παρά τις προειδοποιήσεις και τις προσπάθειες της ιδιοκτήτριας του πίτμπουλ να τον εμποδίσει. Τότε το πίτμπουλ επιτέθηκε στο σκυλί του δράστη και, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος, στην προσπάθειά του να το προστατέψει έβγαλε μαχαίρι και κατέσφαξε το άτυχο ζώο καταφέρνοντάς του 17 μαχαιριές.

Η ιδιοκτήτρια του πίτμπουλ υπέβαλε μήνυση, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε η φιλοζωϊκή οργάνωση η οποία συνέβαλε στην ταυτοποίηση του δράστη. Ο δράστης, αναγνωρίστηκε από την ιδιοκτήτριά του και μετά τη σύλληψή του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Για το περιστατικό έχει οριστεί δικάσιμος.

Πηγή: skai.gr