«Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους! Κάν’ το τρόπο ζωής!»

O ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας συνεχίζουν την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την ανακύκλωση συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους γνωστούς σε όλους μας «μπλε κάδους».

Με σύνθημα:

«Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους! Κάντο τρόπο ζωής!», διοργανώνουμε δράση ανακύκλωσης, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στη Ρόδο, δίπλα στο Ακταίον, στην οδό Πλαστήρα.

Στο σημείο συνάντησης , το κοινό θα μπορεί να ενημερωθεί από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης για τον σωστό τρόπο της ανακύκλωσης των συσκευασιών από χαρτί, γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους «μπλε κάδους» και παράλληλα ειδικά για τις γυάλινες συσκευασίες, θα ενημερωθούν και οι επαγγελματίες για την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεών τους από τον μπλε κώδωνα. 

Στον  χώρο της δράσης, μικροί και μεγάλοι, μπορούν να πάρουν μέρος σε εκπαιδευτικά παιχνίδια και αν απαντήσουν σωστά σε απλές ερωτήσεις, να μπουν  στην κλήρωση για ένα ποδήλατο.

Η τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ καθώς και το SKAI.gr, μαζί με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας  συνεχίζουν την εκστρατεία ενημέρωσης για την ανακύκλωση συσκευασιών, για να κινητοποιηθούμε, να αλλάξουμε συνήθειες και να βάλουμε την ανακύκλωση συσκευασιών στους μπλε κάδους για πάντα στη ζωή μας.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ !

ΚΑΝΤΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ!
Πηγή: skai.gr