Η ΆΝΙΜΑ σε χρειάζεται για να φροντίσουμε τρία ζαρκαδάκια

Τα τρία ζαρκαδάκια, ο Τρίτων, ο Πάτρικ και η Τρίνιτυ, υπολογίζεται ότι θα μείνουν στη φροντίδα της οργάνωσης μέχρι το Μάρτιο. Τότε τα τρία ζαρκαδάκια θα είναι αρκετά μεγάλα για να επιστρέψουν ανεξάρτητα στη φύση. «Τα έξοδα είναι πολλά και τα τρια μωρά χρειάζονται τη βοήθειά μας», σημειώνει η φιλοζωϊκή ιστοσελίδα «Τρίχες».

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να κάνουν online δωρεά για τα τρία ζαρκαδάκια εδώ. Σε περίπτωση που ξεπεραστεί ο οικονομικός στόχος, η ΑΝΙΜΑ θα αξιοποιήσει το πλεόνασμα για την περίθαλψη και επανένταξη των χιλιάδων ζώων που φτάνουν κάθε χρόνο στο σταθμό.

Ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2005 και είναι μια από τις σοβαρότερες πρωτοβουλίες στον τομέα της περίθαλψης άγριων ζώων στην Ελλάδα. Η βασική ιδρυτική ομάδα αποτελείται από άτομα με πολύχρονη και μοναδική εμπειρία στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την περίθαλψη άγριων ζώων, καθώς έχουν θητεύσει για πολλά χρόνια σε αντίστοιχες δραστηριότητες στη χώρα μας. Η ομάδα πλαισιώνεται από κτηνιάτρους, περιβαλλοντολόγους, δασολόγους, νομικούς, τεχνικούς διαφόρων αντικειμένων και ειδικευμένα στελέχη σε διαχείριση ΜΚΟ.

Η ίδρυση της ΑΝΙΜΑ ήρθε να καλύψει την ανάγκη αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της περίθαλψης και επανένταξης των άγριων ζώων, σύμφωνα με τις διεθνείς εξελίξεις και τις ιδιαίτερες συνθήκες που παρουσιάζει η χώρα μας.

Πώς αλλιώς μπορώ να βοηθήσω την ΆΝΙΜΑ;

Με δωρεά €20 γίνεσαι μέλος της για ένα χρόνο
Με δωρεά €50 γίνεσαι μέλος της για ένα χρόνο και σου κάνουν δώρο ένα t-shirt της ΑΝΙΜΑ
Με δωρεά €100 γίνεσαι μέλος της για ένα χρόνο και σου κάνουν δώρο ένα t-shirt της ΑΝΙΜΑ και μια ξενάγηση στο Σταθμό Α΄Βοηθειών
Με δωρεά €200 γίνεσαι μέλος της για ένα χρόνο και σου κάνουν δώρο ενα t-shirt της ΑΝΙΜΑ, μια ξενάγηση στο Σταθμό Α΄Βοηθειών και μία φωτογραφία-κάδρο του αγαπημένου σας ζώου.
Πηγή: Πηγή: trihes.gr