Έδεσε και έκαψε ζωντανές δύο γάτες στα Μάλγαρα αλλά επέζησαν...

Στο χωριό των Μαλγάρων του Δήμου Δέλτα στο νομό Θεσσαλονίκης δύο γάτες εντοπίστηκαν πριν από μερικές μέρες καμένες, ενώ και τα δύο ζώα ήταν δεμένα από το λαιμό με πλαστικό σχοινί που τους είχε προκαλέσει εκτεταμένα τραύματα καθώς πάλευαν να λυθούν για να σωθούν από τις φλόγες και το βασανιστήριο...

MalgaraKamenesGates (1)

Τις γάτες όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η Χριστιάνα Καραθανάση τις βρήκε μια γυναίκα κάτοικος του χωριού η οποία τις τάιζε. Την πρώτη την εντόπισε την περασμένη εβδομάδα και αφού την μετέφερε στο κτηνιατρείο του Μηνά Μινασιάν με την βοήθεια της Πηνελόπης Ραφτοπούλου την κράτησε στη συνέχεια για νοσηλεία στο σπίτι της.

MalgaraKamenesGates (7)

Ο κ. Μινασιάν αφού εξέτασε το ζώο διαπίστωσε ότι τα τραύματα του δεν είναι χημικά εγκαύματα αλλά την γάτα κάποιος προσπάθησε να την κάψει ζωντανή και παρ’ όλα αυτά επέζησε... Πάντως, χάρη στη φροντίδα της φιλόζωης θα γίνει καλά, αφού παίρνει αντιβίωση και στις πληγές μπαίνει ειδική αλοιφή.

Η κα Καραθανάση σοκαρισμένη μας επισήμανε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει πως ανθρώπινα χέρια έκαναν τόσο κακό σε αυτά τα πλάσματα. Για την κακοποίηση των ζώων έγινε καταγγελία στην Αστυνομία, όμως σύμφωνα με την κα Καραθανάση η ΕΛΑΣ στην περιοχή αντιμετωπίζει με εξαιρετική αδιαφορία αυτές τις φρικτές πράξεις των ανθρώπων.

MalgaraKamenesGates (4)

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας του βασανιστηρίου που υπέστησαν αυτά τα ζώα από τον άνθρωπο που κυκλοφορεί ελεύθερος στα Μάλγαρα ένα μικρό χωριό, οι κάτοικοι του οποίου είναι βέβαιο ότι και γνωρίζονται μεταξύ τους και ξέρουν ποιος πράττει τι.

MalgaraKamenesGates (6)

Πηγή: skai.gr