Σάλος στο Facebook με λογίστρια που ποζάρει μαζί με τα άγρια ζώα που έχει σκοτώσει!

Η Corgatelli είναι λογίστρια στο πανεπιστήμιο του Αϊντάχο, αλλά το μεγάλο της χόμπι, όπως η ίδια με υπερηφάνεια αναφέρει στην ιστοσελίδα της, είναι το κυνήγι άγριων ζώων.

Μάλιστα, η νεαρή Αμερικανίδα είναι ιδιαίτερα προκλητική απέναντι στους ζωόφιλους, που με αναρτήσεις τους κατηγορούν τον οδοντίατρο από την Μινεσότα, Walter Palmer, που πλήρωσε για να σκοτώσει με τόξο τον Σεσίλ. Όπως αναφέρει, ανέβασε φωτογραφίες με τα άγρια ζώα που έχει σκοτώσει και προειδοποίησε ότι «θα ακολουθήσουν και άλλες».




Η ίδια καμαρώνει με σθένος σε φωτογραφία που ανέβασε στο0 προφίλ της στο Facebook, ποζάροντας δίπλα από μια νεκρή καμηλοπάρδαλη με την υποσημείωση: «Σκότωσα μια γερασμένη καμηλοπάρδαλη. Το συναίσθημα ήταν απίστευτο και θα το θυμάμαι πάντα. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη». Για την ιστορία οι καμηλοπαρδάλεις είναι και αυτές πλέον είδος υπό εξαφάνιση.



Η Κοργκατέλι ταξίδεψε για την Αφρική στις 22 Ιουλίου και από τότε έχει σκοτώσει εκτός από την καμηλοπάρδαλη, έναν τουλάχιστον βούβαλο, έναν κροκόδειλο, μια αντιλόπη και έναν φακόχοιρο. Οι χρήστες που την εντόπισαν στα social media, την βομβαρδίζουν καθημερινά με απειλητικά μηνύματα και ύβρεις, ενώ χθεσινά δημοσιεύματα τη θέλουν να χτυπήθηκε από φιλόζωους, χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιωθεί.








Πηγή: skai.gr