Την Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου, ποτίζουμε στην Πεντέλη και στο Αιγάλεω

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου, 3ο πότισμα στην Πεντέλη

Την Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου ο ΣKAΪ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού διοργανώνει το τρίτο εθελοντικό πότισμα στην Πεντέλη για το 2013, σε περιοχές που αναδασώθηκαν.

Τον περασμένο χειμώνα πραγματοποιήθηκαν 6 δράσεις εθελοντικών αναδασώσεων στην Πεντέλη και φυτεύτηκαν 50.000 νέα δέντρα σε περιοχές πίσω από το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, αλλά και στην περιοχή «Βρύση Καρακαντά», η οποία βρίσκεται στο δρόμο από την Παλιά Πεντέλη προς τη Νέα Μάκρη.

Σημείο συνάντησης, ο χώρος μπροστά από το Αναρρωτήριο Πεντέλης (πρώην ΠΙΚΠΑ) στις 9 το πρωί, λίγα μέτρα μετά την είσοδο του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

Την Κυριακή 08:45 το πρωί, από το Δημαρχείο Αμαρουσίου θα αναχωρήσουν λεωφορεία τα οποία θα μεταφέρουν τους εθελοντές στο σημείο του ποτίσματος.

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου, 2ο πότισμα στο όρος Αιγάλεω

Την Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με τον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο Δήμων Αθήνας Πειραιά, διοργανώνει το δεύτερο εθελοντικό πότισμα για τα δέντρα που φυτεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2010, στο όρος Αιγάλεω.

Φυτεύτηκαν 5.000 νέα δέντρα σε περιοχές πάνω από το Νεκροταφείο Σχιστού. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Συνδέσμου, το 90% αυτών των φυτών έχουν επιβιώσει με τη βοήθεια των εθελοντών και δημιουργείται ένα μικρό δάσος.

Σημείο συνάντησης,
η πύλη δίπλα στην είσοδο του Νεκροταφείου Σχιστού, στη λεωφόρο Σχιστού, στις 9 το πρωί.


twitter.com/OloiMaziBoroume
facebook.com/oloimaziboroume
youtube Oloi Mazi Boroume



«Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον».

ΣΚΑΪ
Πηγή: skai.gr