Συνεχίζουμε τους καθαρισμούς και το Μάρτη

Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα και την υποστήριξη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Ακροατές, από την Αθήνα αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, προτείνουν περιοχές που χρειάζονται καθαρισμό και φροντίδα, μέσα από το kathariellada.skai.gr, ή στο τηλέφωνο 210-4800095. Όλοι μαζί - ΣΚΑΪ, συγγενείς, φίλοι, γείτονες - με σύνθημα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα» δημιουργούμε ομάδες καθαρισμού και αναλαμβάνουμε δράση σε: δρόμους, πλατείες, γειτονιές, δάση, παραλίες.

Κυριακή 04 Μαρτίου δράσεις καθαρισμού:


1. Καθαρισμός στη Ρόδο
O σύλλογος εθελοντών της Ρόδου σε συνεργασία με τον Σκαϊ και το Δήμο Ρόδου, διοργανώνουν καθαρισμό στο παλιό λατομείο, το οποίο βρίσκεται στο χωριό Παραδείσι της Ρόδου. Το χωριό απέχει 16 χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου και το όνομά του προέρχεται από τους πανέμορφους κήπους του με τα εξωτικά φυτά. Τα φυτά τα έφεραν οι Άραβες πριν από 4 αιώνες. Σημείο συνάντησης, το εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου στο κέντρο του χωριού στις 9 το πρωί.

2. Καθαρισμός στη Χίο
Ο σύλλογος ενεργών πολιτών Χίου και ο Σκαϊ, διοργανώνουν εθελοντικό καθαρισμό σε ένα ιστορικό μονοπάτι, το οποίο ξεκινά από το χωριό Καμπιά έως το χωριό Αγρελωπό. Το χωριό Καμπιά είναι στα βόρεια του νησιού, 48 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου και βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού Πελληναίο.
Σημείο συνάντησης, η κεντρική πλατεία του χωριού Καμπιά στις 9 το πρωί.

Μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού του ΣΚΑΪ
ΣΚΑΪ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Πηγή: skai.gr