Και αυτή την εβδομάδα καθαρίζουμε και δενδροφυτεύουμε

Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου δράση καθαρισμού:

1. Καθαρισμός στα Ιωάννινα
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, θα πραγματοποιήσουν καθαρισμό και σήμανση του μονοπατιού "Γέφυρα Κόνιτσας - Μονή Στομίου". Ο καθαρισμός θα γίνει δίπλα στις όχθες του ποταμού Αώου.
Σημείο συνάντησης, τα γραφεία του ορειβατικού Συλλόγου στην οδό 28ης Οκτωβρίου, στις 8:00 το πρωί.


Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου δράσεις καθαρισμού και αναδάσωσης:

1. Καθαρισμός και αναδάσωση στη Ρόδο
Ο σύλλογος εθελοντών της Ρόδου σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου και τον ΣΚΑΪ, διοργανώνουν αναδάσωση και καθαρισμό στην Αρχαία Κάμειρο. Θα φυτευτούν 2000 δένδρα.
Σημείο συνάντησης, το Δημοτικό Σχολείο στο χωριό Κρητηνία στις 9.00 το πρωί. Το χωριό Κρητηνία είναι στα νότια του νησιού και απέχει 50 χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου δράση καθαρισμού:
1. Καθαρισμός στο πάρκο της Ροδιακής Έπαυλης
Ο σύλλογος εθελοντών της Ρόδου σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου και τον ΣΚΑΪ, διοργανώνουν καθαρισμό στο πάρκο της Ροδιακής Έπαυλης, το οποίο βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης.
Σημείο συνάντησης, μπροστά από την είσοδο του πάρκου στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στις 12 το μεσημέρι.

Ακροατές, από την Αθήνα αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, προτείνουν περιοχές που χρειάζονται καθαρισμό και φροντίδα, μέσα από το kathariellada.skai.gr, ή στο τηλέφωνο 210-4800095. Όλοι μαζί - ΣΚΑΪ, συγγενείς, φίλοι, γείτονες - με σύνθημα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα» δημιουργούμε ομάδες καθαρισμού και αναλαμβάνουμε δράση σε: δρόμους, πλατείες, γειτονιές, δάση, παραλίες.

Μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού του ΣΚΑΪ
ΣΚΑΪ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Πηγή: skai.gr