Κλείσιμο

Ο ΣΚΑΪ και οι συνεργαζόμενοι ραδιοφωνικοί σταθμοί συνεχίζουν τους καθαρισμούς

Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Ακροατές, από την Αθήνα αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, προτείνουν περιοχές που χρειάζονται καθαρισμό και φροντίδα, μέσα από το kathariellada.skai.gr, ή στο τηλέφωνο 210-4800095. Όλοι μαζί - ΣΚΑΪ, συγγενείς, φίλοι, γείτονες - με σύνθημα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα» δημιουργούμε ομάδες καθαρισμού και αναλαμβάνουμε δράση σε: δρόμους, πλατείες, γειτονιές, δάση, παραλίες.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου δύο δράσεις καθαρισμού:

1. Ο Σκάι σε συνεργασία με το Δήμο Ηλιούπολης, διοργανώνουν καθαρισμό και αναδάσωση, στους πρόποδες του Υμηττού πάνω από την πλατεία Μανδηλαρά. Θα γίνει καθαρισμός μονοπατιών και μεγάλων κοινόχρηστων χώρων, από μπάζα και σκουπίδια. Παράλληλα θα φυτευτούν από εθελοντές 500 νέα φυτά.
Το ραντεβού είναι στην οδό Τσώρτσιλ & Κέννεντυ, στα Αστυνομικά –πάνω από την πλατεία Μανδηλαρά στις 10 το πρωί.

Οι εθελοντές μπορούν να μετακινηθούν προς το σημείο συνάντησης με το λεωφορείο 237, το οποίο ξεκινά από το σταθμό του μετρό στη Δάφνη και να αποβιβαστούν στην πλατεία Μανδηλαρά. Τα Ι.Χ. θα μπορούν να παρκάρουν στην περιοχή της πλατείας.

Παράλληλα, θα διατεθεί δημοτικό λεωφορείο για τη μεταβίβαση των εθελοντών στο σημείο συνάντησης. Το δημοτικό λεωφορείο θα ξεκινάει από το Δημαρχείο της Ηλιούπολης.

2. Ο Πολιτιστικός και Ορειβατικός Σύλλογος της Φθιώτιδας "Προβομάστορες", διοργανώνουν καθαρισμό και σήμανση ορεινών μονοπατιών στο όρος Καλλίδρομο. Σημείο συνάντησης, το χωριό Ανάβρα του νομού Φθιώτιδας στην περιοχή της Λοκρίδας, στις 9:30 το πρωί. Ο καθαρισμός θα ξεκινήσει από την πλατεία του χωριού, θα συνεχιστεί στις πλαγιές του βουνού, έως και τις ιαματικές πηγές των Θερμοπυλών.



Καθαρισμός 15 Ιανουαρίου 2012 στην Ηλιούπολη
Πηγή: skai.gr