Κλείσιμο

17-18/12: Η μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού του ΣΚΑΪ συνεχίζεται

Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Ακροατές, από την Αθήνα αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, προτείνουν περιοχές που χρειάζονται καθαρισμό και φροντίδα, μέσα από το kathariellada.skai.gr, ή στο τηλέφωνο 210-4800095. Όλοι μαζί - ΣΚΑΪ, συγγενείς, φίλοι, γείτονες - με σύνθημα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα» δημιουργούμε ομάδες καθαρισμού και αναλαμβάνουμε δράση σε: δρόμους, πλατείες, γειτονιές, δάση, παραλίες.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου δύο δράσεις καθαρισμού:

1. Ο Δήμος Κηφισιάς μαζί με εθελοντικές ομάδες καθαρίζουν το Πάρκο Σοφοκλέους στη Νέα Ερυθραία.
Σημείο συνάντησης, η συμβολή των οδών Σοφοκλέους και Παλαιολόγου στις 10:00 το πρωί. Οι εθελοντικές ομάδες θα καθαρίσουν, θα ξεκολλήσουν παράνομες πινακίδες, αφίσες και ό,τι άλλο χρειαστεί.
2. Την ίδια μέρα στις 09.30 το πρωί, η εθελοντική ομάδα Atenistas σε συνεργασία με σχολεία της περιοχής θα καθαρίσουν, θα φυτέψουν νέα φυτά και θα δημιουργήσουν καλλιτεχνικά graffiti στην οδό Ρηνείας στην Κυψέλη. Σημείο συνάντησης, η οδός Ρηνείας.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

Ο σύλλογος Ενεργών Πολιτών της Ερέτριας, σε συνεργασία με τον ναυταθλητικό όμιλο και τον περιβαλλοντικό σύλλογο της πόλης, θα πραγματοποιήσουν καθαρισμό στο μικρό νησάκι απέναντι από την Ερέτρια. Το νησάκι έχει ονομαστεί από τους ντόπιους «το νησί των Ονείρων», από ένα ξενοδοχείο που υπήρχε εκεί. Το μικρό νησί είναι πολύ κοντά στην ακτή, απέχει μόλις 30 μέτρα και μπορεί να φτάσει κάποιος σε αυτό, μέσω μιας ξύλινης γέφυρας. Ώρα συνάντησης 10 το πρωί.
Πηγή: skai.gr