«Καθαρίσαμε» με επιτυχία και αυτό το Σάββατο

Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Σήμερα συνεργεία του Δήμου Αιγάλεω ξήλωσαν αφίσες από τις κολώνες στη γέφυρα Ιεράς Οδού και Κηφισού στο πλαίσιο των δράσεων που οργανώνει ο ΣΚΑΪ "Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα".

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι καθαρισμοί στο δάσος Κουβαρά, στην Κέρκυρα και στην Αίγινα όπου η δράση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της αυστραλιανής πρεσβείας καθώς η χώρα έχει πάρει εδώ και χρόνια την πρωτοβουλία με τίτλο "καθαρίστε τον κόσμο" όπου μεγάλος αριθμός εθελοντών συμμετέχει σε δράσεις καθαρισμού ολόκληρων χωρών

Ακροατές, από την Αθήνα αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, προτείνουν περιοχές που χρειάζονται καθαρισμό και φροντίδα, μέσα από το kathariellada.skai.gr, ή στο τηλέφωνο 210-4800095. Όλοι μαζί - ΣΚΑΪ, συγγενείς, φίλοι, γείτονες - με σύνθημα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα» δημιουργούμε ομάδες καθαρισμού και αναλαμβάνουμε δράση σε: δρόμους, πλατείες, γειτονιές, δάση, παραλίες.
Πηγή: skai.gr