Το remake της ταινίας «Η Λαίδη και ο Αλήτης» γίνεται πραγματικότητα (trailer)

Μετά από 60 χρόνια της πρώτης προβολής της γνωστής ταινίας κινουμένων σχεδίων «Η Λαίδη και ο Αλήτης», της Disney, το remake της γίνεται πραγματικότητα.

H «Λαίδη και ο Αλήτης» προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1955, σε σενάριο των Erdman Penner, Joe Rinaldi, Ralph Wright και Don DaGradi.

Το remake της θα προβληθεί στη νέα υπηρεσία αποκλειστικού περιεχομένου της, που θα ονομάζεται Disney + και θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου.

Στη νέα διασκευή, σε σκηνοθεσία Charlie Bean και σενάριο Andrew Bujalski δανείζουν τις φωνές τους οι Justin Theroux, Tessa Thompson, Yvette Nicole Brown, Sam Elliott και Benedict Wong. 

Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στην Ατλάντα των ΗΠΑ, με την ιστορία να περιστρέφεται, όπως στην κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων, γύρω από το ρομάντζο μιας σκυλίτσας από σπίτι με έναν αδέσποτο σκύλο. 

Το remake της ταινίας θα περιλαμβάνει αληθινά ζώα και όχι οπτικά επεξεργασμένα με CGI, κάτι που την κάνει να διαφέρει από το remake του «Βασιλιά των Λιονταριών», που επίσης προβλήθηκε με ανανεωμένα γραφικά φέτος. 

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: radiotimes.gr