Το παλάτι προσπαθεί μάλλον να επισκιάσει ξανά την Μέγκαν Μαρκλ

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε πως τον περασμένο Ιούλιο απέβαλε το δεύερο μωράκι της και κατάφερε όχι απλώς να μάς αφήσει άφωνους με την αποκάλυψη, αλλά να μας κάνει να αισθανθούμε μέρος του πόνου της και να μας συγκινήσει. Λίγες μέρες μετά, η βασιλική οικογένεια φαίνεται να μην ευχαριστήθηκε από την αποκάλυψη... και αυτό εξαιτίας του ότι η Meghan βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο και κέρδισε την συμπάθεια του κόσμου. Τι έκανε; Της «απάντησε» με μια νέα καμπάνια ενίσχυσης του προφίλ της Κέιτ Μίντλετον. Ω, ναι.

Αναλυτικότερα, αν και το παλάτι αρνήθηκε να σχολιάσει δημόσια την αποκάλυψη της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι, λαμβάνοντας υπόψη πως η δημοτικότητα των Sussexes ανέβηκε στα ύψη - αφού κατάφεραν να αγγίξουν χιλιάδες ζευγάρια σε όλον τον κόσμο, αποφάσισε να αντιδράσει και να επαναφέρει στην επικαιρότητα την Κέιτ Μίντλετον... η οποία ν φέρεται να ζητάει από την βρετανική κυβέρνηση (κατά παρέκκλιση της πάγιας τακτικής της βασιλικής οικογένειας να μην εμπλέκεται στην πολιτική) την ενίσχυση της εκπαίδευσης των παιδιών προσχολικής ηλικίας, γιατί όπως λέει «η εκπαίδευση δεν πρέπει να ξεκινάει από το σχολείο».

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ ζητάει την προστασία των παιδιών «στα κρίσιμα πρώτα χρόνια της ζωής τους» και παρόλο που αναγνωρίζουμε πως πρόκειται για ένα σημαντικό ζήτημα, το timing της ανάρτησης δεν πιστεύουμε πως ήταν το καλύτερο.

Πηγή: Must