Το άγγιγμα του Μπραντ Πιτ στην Άνιστον που έγινε viral (Vid)

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ βρέθηκαν στην τελετή απονομής των βραβείων του Σωματείου Αμερικάνων Ηθοποιών (SAG) και η στιγμή που συναντιούνται στα παρασκήνια προκάλεσε ιντερνετικό ντελίριο με δημοσιογράφους και χρήστες κοινωνικών δικτύων να κάνουν λόγο για αναθέρμανση της σχέσης τους.

Μετά το διαζύγιό των δύο ηθοποιών το 2005 δεν έχουν σταματήσει οι φήμες και οι θεωρίες για τα συναισθήματά τους.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I will never get over of this, NEVER!! #bradpitt #jenniferaniston #90s #00s #hollywood #goldenglobes #brennifer

A post shared by Brad + Jen (@anistonpitt) on

Τη διάσημη ηθοποιό έπιασε η κάμερα όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Pitt για να παραλάβει το βραβείο του. Και η αντίδρασή της τα μαρτυρά όλα ενώ το βίντεο που δείχνει τον Μπραντ Πιτ να παρακολουθεί τη ομιλία της Άνιστον την ώρα που παραλάμβανε το βραβείο της - για την Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία σε Δραματική Σειρά (The Morning Show) -, αποτέλεσαν την αρχή για να φουντώσουν οι φήμες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I - 💀 #bradpitt #jenniferaniston #90s #00s #hollywood #sorryforthespam #sagawards

A post shared by Brad + Jen (@anistonpitt) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’M NOT GETTING OVER THIS NEVERRRRRRRR #bradpitt #jenniferaniston #sagawards @hollywoodreporter

A post shared by Brad + Jen (@anistonpitt) on

Ωστόσο, αποκορύφωμα αυτών αποτέλεσε το σύντομο τετ-α-τετ αργότερα με εικόνες και βίντεο να δείχνουν Πιτ και Άνιστον να κρατιούνται από το χέρι ενώ χαμογελάνε κάπως αμήχανα το οποίο κοινοποιήθηκε από αρκετούς χρήστες και ΜΜΕ με δεκάδες σχόλια που μιλούσαν για επανασύνδεση του ζευγαριού και για την συνάντηση που όλοι περίμεναν. 

H Άνιστον πάντως έσπευσε στο κόκκινο χαλί να δηλώσει σχετικά με τις φήμες που θέλουν επανασύνδεση: «Είναι υστερία. Αλλά για τι άλλο θα μιλήσει ο κόσμος;». Το ET γράφει πάντως πως Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον απλά έδωσαν στον κόσμο αυτό που ήθελε, έστω και για λίγο. 

Πηγή: skai.gr