Survivor-Τζέιμς Καφετζής: H απόφαση μου να αποχωρήσω δεν ήταν αυθόρμητη- Γιατί έφυγα (vid)

O Τζέιμς Καφετζής αιφνιδίασε τους πάντες όταν ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor ότι θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετα την αποχώρηση του ο Τζέιμς στην εκπομπή “Love it” εξηγεί γιατι αποχώρησε απο το Survivor και μιλά για τον αδελφικό του φίλο Νίκο.

«Η αλήθεια είναι έχει αρκετό τώρα που και οι δύο δεν ήμασταν καλά και λέγαμε τι θα κάνουμε. Εγώ έβλεπα τον Νίκο στο δεύτερο παιχνίδι ασυλίας που υπέφερε και πήγε και ξάπλωσε κάτω και έλεγε δεν αντέχω άλλο. Επιστρέφουμε στο πρόχειρο κατάλυμα του λέω: “Δεν την παλεύω άλλο και θέλω να σηκωθώ να φύγω. Ξέρω ότι και εσύ θες να φύγεις, αλλά η διαφορά μας είναι ότι εγώ έχω πετύχει τον στόχο μου, ενώ εσύ είπες από την αρχή ήρθες για το έπαθλο.” Του λέω ότι πριν μπούμε στο συμβούλιο: “Συγγνώμη, αλλά όταν βγω έξω θα σε υποστηρίζω και θα κάνω την καλύτερη κερκίδα. Με την Άννα Μαρία θα σε στηρίζουμε μέχρι το τέλος.

Δεν ήταν κάτι αυθόρμητο. Το σκεφτόμασταν καιρό και ο ένας και ο άλλος και εγώ προσωπικά έφτασα σε μια φάση που πίστευα ότι με ρουφήξει το παιχνίδι. Για μένα το να χάσω το μυαλό είναι κάτι που είναι κόκκινη γραμμή. Αυτό ήταν που με έκανε να πω τέλος. Ο Νίκος ήλπιζε ότι μέχρι τελευταία στιγμή θα άλλαζα γνώμη.

Επειδή ξέρω τον Νίκο, οι άλλοι είναι των άκρων. Ή θα προσπαθήσουν να τον φάνε ή να επειδή έχουν καταλάβει ότι είναι δημοφιλής, θα προσπαθήσουν να τον τραβήξουν προς το μέρος του. Επειδή ξέρω τον Νίκο, θα μείνει μόνος του, σίγουρα.

Τον είχε πιάσει ο Τριαντάφυλλος πριν ένα μήνα και του είπε ότι από το ποσοστό δημοφιλίας το δικό σου είναι 85, ενώ του James 15.», είπε μεταξύ άλλων ο Τζέιμς Καφετζής.   

 

 

Πηγή: skai.gr