Survivor-Ταλάντσεβ: Προσπάθησα να ιντριγκάρω τον Άρη-Είχαμε κόντρα για το ποιος είναι ο «Alpha Male»

«Ο Μαρτίκας κοιμόταν και σκεφτόταν τι θα πει στο Συμβούλιο», δήλωσε ο πρώην (πλεόν) παίκτης του ριάλιτι ενώ όπως είπε θα του άρεσε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο η Μαίη

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το Survivor παραχώρησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ, μιλώντας στο Love it.

Για τα πρώτα του συναισθήματα αφού έφυγε από το παιχνίδι δήλωσε: «Τα συναισθήματα είναι περίεργα, μου δίνουν φαγητό και δεν ξέρω αν μπορώ να το φάω. Είναι μια περίεργη φάση, δεν το έχω συνηθίσει. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου. Υπάρχει μια προσωπική απογοήτευση, θα μπορούσα να πάω περισσότερο και δεν πήγα. Ό,τι γίνεται, γίνεται για καλό.»!

Στη συνέχεια είπε πως βρέθηκε υποψήφιος με παίκτες πολύδημοφιλείς: «Έφτασα εκεί που έφτασα. Βγήκα στον τάκο με τρεις παίκτες που ήταν θεωρητικά πολύ δημοφιλείς. Η Ασημίνα έχει έναν Χρήστο Δάντη, ο Στάθης έχει την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μπορεί να τον υποστηρίζει απ’ έξω. Ο κόσμος γουστάρει τον Σπύρο Μαρτίκα. Πίστευα ότι αν δεν αποχωρούσα εγώ θα έφευγε ο Σπύρος μετά από τόσες φορές που βρέθηκε υποψήφιος».

Για το ποιος παίκτης θα ήθελε να κερδίσει φαίνεται να έχει ξεκάθαρη προτίμηση: «Ο Άρης είναι ένας παίκτης που έχει ήδη αρκετή δημοσιότητα και ένα αρκετά διαφορετικό συμβόλαιο, όμως θα ήταν ωραίο ένα λαϊκό κορίτσι και μια αγωνίστρια στη ζωή της, όπως η Μαίη να καταφέρει να πάρει αυτό το έπαθλο».

Σχετικά με τον Άρη Σοϊλέδη παραδέχτηκε πως υπήρχε αγωνιστική κόντρα μεταξύ τους και πως προσπάθησε να τον ιντριγκάρει με ένα σχόλιό του: «Ταίριαξα λίγο περισσότερο με τον Άρη, γιατί είχαμε κάποια κοινά ενδιαφέροντα. Είμαστε και οι δύο ανταγωνιστικοί, δεν ξέρουμε να χάνουμε. Πάντα υπήρχε κόντρα στα αγωνίσματα. Έπρεπε να δούμε ποιος είναι ο «Alpha Male». Προσπαθούσα να ιντριγκάρω τον Άρη όταν του είπα ότι έχει έπαρση.».

Όσο για τον Σπύρο Μάρτικα είπε πως καταστρώνει την στρατηγική του ακόμα και... στον ύπνο του!: «Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι μία πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα, ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, ο οποίος έχει προσφέρει σίγουρα πολύ γέλιο, έχει δώσει τρομερό reality. Κοιμόταν και σκεφτόταν τι θα πει στο Συμβούλιο, δούλευε στο Survivor, το γούσταρε και έπαιζε το παιχνίδι. Ο άνθρωπος θα μπορούσε να πάει για Δήμαρχος. Μπράβο του!»

Για το περιστατικό με την παραβίαση των κανονισμών, τέλος ανέφερε: «Με στιγμάτισε η επικοινωνία με τον έξω κόσμο, με πονάει ακόμα. Ήταν μια στιγμή αδυναμίας, όταν βλέπεις έναν ντόπιο με κινητό. Ξέρεις ισπανικά, λυγίζεις και λες μήπως μπορώ να το εκμεταλλευτώ και να παρακάμψω κάποιες αρχές του παιχνιδιού. Ήθελα να μεταφέρει σε αγαπημένα μου πρόσωπα ότι είμαι καλά».

Πηγή: skai.gr