Survivor: Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση - Χάρισε τη νίκη στον Σάκη ο Ντάφυ (videos)

Υποψήφιες προς αποχώρηση είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Νικολέτα Μαυρίδη, οι οποίες βρέθηκαν στον τάκο μαζί με Σάκη Κατσούλη και Τριαντάφυλλο, στο SURVIVOR που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Οι τέσσερις survivors τέθηκαν στη κρίση του τηλεοπτικού κοινού, και ένας ή μία θα αποχωρήσει από το reality επιβίωσης την Τετάρτη, δια στόματος Γιώργου Λιανού.

Στο επεισόδιο της Τρίτης ο Ντάφυ δεν μπορούσε να χωνέψει τη «βόμβα» Ασημακόπουλου στο συμβούλιο της Δευτέρας, ο οποίος έβαλε απέναντι στον Τριαντάφυλλο τον Σάκη Κατσούλη, στην ψηφοφορία αποχώρησης.

Ο «Νταφύ» το βράδυ μετά το συμβούλιο ανέλυσε στον Σάκη τη στρατηγική που επέλεξαν οι «Amigos» για να «φάνε» τον καλύτερο παίκτη, η οποία σύμφωνα με τον τραγουδιστή δεν θα τους βγει. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε σοκαριστεί γιατί περίμενε πως ο Ασημακόπουλος θα έδινε την ίδια και όχι τον Σάκη. Ο Κατσούλης είπε πως ήρθε σε τέλμα, ενώ η επίθεση του Τριαντάφυλλου στον Ασημακόπουλο συνεχίστηκε και την επόμενη ημέρα.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν δέχεται να του μιλάει για στρατηγική η Μαριαλένα, η οποία ψήφισε αγωνιστικά τον Τζέιμς που είχε φέρει άπειρες φορές φαγητό στην ομάδα. Η Μαριαλένα επιμένει ότι ο Ασημακόπουλος έκανε κωλοτούμπα και θεωρεί πως όλο είναι υποκινούμενο από την παρέα του και κυρίως από τον Ηλία Μπογδανο

Ο Σάκης Κατσούλης θα ήθελε ο Ασημακόπουλος να του μιλήσει πριν ψηφίσει, ενώ ο fashion designer επανέλαβε πως το παιχνίδι πλέον είναι ατομικό και ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του. Ο Γιώργος Κόρομι εκτιμάει ότι ο Τριαντάφυλλος που άντεξε 9 υποψηφιότητες θα «φάει» και τον Σάκη και η Μαριαλένα θα πρέπει να ξεκινήσει να πακετάρει τα πράγματα του αγαπημένου της.

Ο Ασημακόπουλος δηλώνει έτοιμος να πάει φουλ και για την 2η ατομική ασυλίαμ ενώ ο Τριαντάφυλλος εύχεται να την πάρει ο Σάκης για να έρθει ακόμα μια ανατροπή των δεδομένων. Πριν οι παίκτες μπουν στο στίβο μάχης για την ατομική ασυλία ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξεκαθάρισε πως ψήφισε βάσει φιλίας. Η Μαριαλένα ξέσπασε, ενώ και ο Τριαντάφυλλος συνέχισε την επίθεση στον Ασημακόπουλο. Η ένταση ανέβηκε στα ύψη με τον Γιώργο Λιανό να ζητάει να πέσουν οι τόνοι.

Στον τελικό γυναικών η Ελένη Χαμπέρη νίκησε τα υπόλοιπα κορίτσια με τελευταία την Μαριαλένα, ενώ στον τελικό τον ανδρών Σάκης Κατσούλης και Γιώργος Κόρομι έδωσαν σκληρή μάχη και παρότι ο παίκτης της μπλε ομάδας μπήκε με πλεονέκτημα τριών ζωών έναντι μίας του υποψήφιου προς αποχώρηση τελικά ο παίκτης των κόκκινων κάλυψε τη διαφορά και έφτασε στον τελικό ατομικής ασυλίας κόντρα στην Ελένη Χαμπέρη.

Στον αγώνισμα ατομικής ασυλίας ο Σάκης ήταν πιο σταθερός και συγκεντρωμένος και με 3-0 νίκησε την Ελένη ωστόσο δεν φόρεσε το λαιμό του το κολιέ ασυλίας γιατί ήταν ήδη υποψήφιος. Όμως στο βραδινό συμβούλιο θα είχε την ευκαιρία να βγάλει κάποιον από τους αντιπάλους του στον τάκο.

Η νίκη του Σάκη χαροποίησε τον Τριαντάφυλλο, ο οποιός μετά το τέλος των αγώνων αποκάλυψε πως επέλεξε στρατηγικά να χάσει από τον Σάκη για να πάει τελικό και να πάρει την ασυλία, τονίζοντας πως όποιον θέλει τον κερδίζει, με τον Μπόγδανο να αντιδρά στις δηλώσεις του.

Ο Σάκης επέλεξε να φάει μπέργκερ και σουβλάκια με τους Τριαντάφυλλο και Μαριαλένα, ενώ αναφορικά με την αντιμετώπιση που έχει απο τους Amigos πιστεύει ότι στόχος τους είναι να βάλουν έναν δημοφιλή παίκτη απέναντι σε έναν δυνατό αγωνιστικά για να εξουδετερώσουν έναν από τους δυο και να ανοίξει ο δρόμος τους προς τον τελικό.

Ο Ασημακόπουλος μίλησε για τη στρατηγική που ακολουθεί ο Σάκης από την ημέρα που μπήκε στο Survivor, ο οποίος θεωρεί ότι όλα είναι μελετημένα μέχρι και το «ερωτικό παραμυθάκι» που πουλάει με την Μαριαλένα. Μάλιστα εκτίμησε ότι μόλις βγουν έξω Σάκης και Μαριαλένα, ούτε που θα μιλάνε ενώ  «το παίζουν Βασάλος και Ευρυδίκη».

Στο συμβούλιο η μάχη κρίθηκε στην μία ψήφο με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να λαμβάνει 5 έναντι 4 της Νικολέτας Μαυρίδη και να γίνεται η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση. Ο Σάκης Κατσούλης όμως, επέλεξε την Νικολέτα ώς τέταρτη υποψήφια, ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος περίμενε να ψηφίσει εκείνον.

Πηγή: skai.gr