Survivor: Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση - Ο «Ντάφυ» ζήτησε από το κοινό να μην τον στηρίξει

Οι Τριαντάφυλλος, Αλέξης Παππάς και Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι τρεις υποψήφιοι της κόκκινης ομάδας προς αποχώρηση από το SURVIVOR, που προβάλλεται από τη τηλεόραση του

ΣΚΑΪ.

 

Oi Mπλε νίκησαν σε έναν ακόμη στίβο μάχης και πλέον το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει ποιους θα κρατήσει και ποιον θα στείλει πίσω στη πατρίδα. Ωστόσο, για μοναδική φορά, ο «Ντάφυ» κάλεσε τον κόσμο να μην τον στηρίξει και η 8η φορά στον τάκο να είναι και η τελευταία του.

Το βράδυ στην παραλία και πριν οι παίκτες πέσουν για ύπνο ο Αλέξης Παππάς σε ρόλο δημοσιογράφου θέλησε να πάρει συνέντευξη στον Τριαντάφυλλο για την 8η του φορά υποψηφιότητας. Ο τραγουδιστής είπε ότι στόχος του είναι να σπάσει το ρεκόρ των 10 που είχε ο Ντάνος. Ο Ηλίας Μπόγδανος περίμενε να φύγει η μέρα και μαζί της η αρνητική ενέργεια και η μιζέρια, ενώ Τζέιμς και Νίκος συζητούσαν για την «μπιφτέκα» του Σάκη.

Η Νικολέτα Μαυρίδη δεν αντέχει άλλο την αρνητικότητα στην κόκκινη ομάδα και θεωρεί πως ευθύνη σε αυτό έχει ο Τριαντάφυλλος. Για τον Παύλο Γαλακτερό θα πρέπει να φύγει και ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς για να ησυχάσουν οι ομάδες και κυρίως η κόκκινη.

Ο Τζέιμς Καφετζής μάζεψε τους συμπαίκτες του εκτός της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για να μην μεταφερθούν τα πάντα στο Σάκη και τους ζήτησε εάν χάσουν στο αγώνισμα για τη 2η ασυλία να τον ψηφίσουν να βγει υποψήφιος. Η Μαριαλένα στεναχωρήθηκε.

Ο Αλέξης Παππάς υνέχισε να ψάχνει τρόπο να βγάλει τον Τζέιμς στον… τάκο απέναντι του. Ο Τζέιμς του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κάνει κωλοτούμπα σαν τον Σάκη και να χάσουν οι μπλε δεν θα παλέψει για την ατομική ασυλία.

Στο στίβο μάχης οι κόκκινοι προηγήθηκαν με 3-1 με τον Ηλία Μπόγδανο να κερδίζει αυτή τη φορά τον Γιώργο Κόρομι σε έναν δυνατό αγώνα.

Οι μπλε όμως έκαναν μία ακόμη ανατροπή περνώντας μπροστά με 8-7 με την Ελένη Χαμπέρη κόντρα στην Καρολίνα Καλύβα να κάνει το 9-7. Το τελικό 10-7 έγραψε ο Κώστας Παπαδόπουλος σε μια συγκλονιστική μάχη με τον Ηλία Μπόγδανο.

Το σενάριο της πρότασης να βγει στον… τάκο Αλέξης και Τζέιμς πήγε περίπατο με τη νίκη των μπλε κάτι που το σχολίασαν και οι δυο παίκτες, με τον ηθοποιό να χαρακτηρίζει διπλή ήττα για την ομάδα του και να σημειώνει πως αν παραμείνει και την επόμενη εβδομάδα στο Survivor τότε η πρόταση του θα συνεχίσει να ισχύει.

Στεναχωρημένος για ακόμα μια ήττα της ομάδας του ήταν και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος πιστεύει ότι με την αποχώρηση του η ομάδα θα δυναμώσει, ζητώντας από τον κόσμο να μην τον στηρίξει αυτή τη φορά για να φύγει και να ησυχάσουν όλοι. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν μπορεί να καταλάβει τι έπιασε ξαφνικά τον τραγουδιστή.

Στο συμβούλιο οι κόκκινοι ψήφισαν τον Αλέξη Παππά για να αποχωρήσει, ενώ ο Σάκης Κατσούλης, κάτοχος της ασυλίας, πρότεινε για 3ο υποψήφιο τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Πηγή: skai.gr