Survivor: Ο Τριαντάφυλλος είναι για 8η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση (videos)

Ο Τριαντάφυλλος για 8η φορά βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση απο το SURVIVOR που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, και αν το τηλεοπτικό κοινό αποφασίσει να τον κρατήσει στο ριάλιτι επιβίωσης, ίσως σπάσει το ρεκόρ του Ντάνου!

Η νίκη των μπλε στο αγώνισμα της άρσης σακιών στο επεισόδιο της Κυριακής με ηγέτη τον Κόρο να διαλύει τους πάντες νικώντας με ανατροπή έφερε κάποιες αντιδράσεις. Παρόλο που οι κόκκινοι προηγήθηκαν με 5-0 κατηγόρησαν τους αντιπάλους τους ότι πήραν τη νίκη με πλάγιο τρόπο, επειδή υπήρξαν παίκτες που αποφάσισαν να μην αγωνιστούν υπο το φόβο τραυματισμού. 

Επίσης σχολιάστηκε η πρόταση του Αλέξη Παππά στον Τζέιμς Καφετζή να βγουν μαζί στον… τάκο για να αποφασίσει το τηλεοπτικό κοινό ποιος θα μείνει στον Άγιο Δομίνικο. Ο ηθοποιός θέλεο να «εξολοθρεύσει» τον Ροδίτη, ο οποίος εξήγησε το λόγο που δέχθηκε την πρόταση. Βέβαια το σχέδιο του Αλέξη δεν σταματάει στον Τζέιμς.

Νικολέτα Μαυρίδη, Καρολίνα Καλύβα και Ελένη Χαμπέρη έκαναν τις ασκήσεις τους στην παραλία και παραλίγο να γίνει… ατύχημα. Την απρόσεχτη Καρολίνα φρόντισε να μαλώσει ο Ασημακόπουλος με τον δικό του τρόπο. Το ζευγάρι Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχαν ρομαντικές στιγμές στο ραντεβού στο ηλιοβασίλεμα.

Πριν το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός εξήγησε στον Αλέξη Παππά ότι η παραγωγή δεν επιτρέπει να βγουν μόνο οι δυο τους υποψήφιοι. Ο Τζέιμς έδειξε να κάνει πίσω και δέχθηκε επίθεση από τον Σάκη, με το Νίκο να προτείνει να βγουν στον τάκο Σάκης, Αλέξης, Τζέιμς και Νίκος. Πρόταση που έγινε αποδεκτή σε περίπτωση που οι δυο ομάδες κατακτήσουν από μια ασυλία.

Ο στίβος μάχης είχε κολύμπι, σκαρφάλωμα και στόχους. Οι μπλε ήταν πιο γρήγοροι και πιο εύστοχοι με το ματς να πηγαίνει στο 9-6 και τον τελικό πόντο να τον δίνει πάλι ο Γιώργος Κόρομι κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο.

Με σκορ 10-6 η μπλε ομάδα κατέκτησε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, με τον Γιώργο Λιανό να εξηγεί πως το βράδυ στο συμβούλιο οι γυναίκες δεν θα μπορούσαν να ψηφιστούν λόγο του κανόνα των δυο.

Ο Σάκης Κατσούλης και ο Τριαντάφυλλος άντεξαν μέχρι το τέλος, με τον τραγουδιστή να χάνει την ισορροπία του και να κερδίζει ο Σάκης την ατομική ασυλία, χαλώντας το σενάριο με τους τέσσερις υποψήφιους που είχε συμφωνηθεί νωρίτερα. Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Καρολίνα Καλύβα τα έβαλαν με τον Τριαντάφυλλο ο οποίος ακούστηκε να λέει ρίξτο. Ο Αλέξης Παππάς κράτησε τον λόγο του. Η κατάκτηση της ατομικής ασυλίας απο τον Σάκη και η συμφωνία που έσπασε έγινε θέμα απο τους μπλε.

Στο συμβούλιο το βασικό θέμα συζήτησης  ήταν η ατομική ασυλία του Σάκη που για τους μπλε ήταν... γύρισμα της μπιφτέκας. Στη ψηφοφορία των Κόκκινων είχαμε ντέρμπι μεταξύ Τριαντάφυλλου και Ασημακόπουλου με τον τραγουδιστή για μια ψήφο παραπάνω να βγαίνει για 8η φορά υποψήφιος.
 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Survivor