«ΣτΟργή»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 21.00- Γνωρίστε τους χαρακτήρες της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

Ιστορίες γνώριμες, άνθρωποι που πονούν, αναμνήσεις που ξυπνούν και ζητούν να τις αντιμετωπίσεις κατάματα. Ιστορίες ποτισμένες με οργή που αναζητούν στΟργή- Δείτε το τρέιλερ

Από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 21.00 η νέα κοινωνική σειρά «στΟργή» έρχεται στον ΣΚΑΪ με δυνατές ιστορίες.

Ιστορίες γνώριμες, άνθρωποι που πονούν, αναμνήσεις που ξυπνούν και ζητούν να τις αντιμετωπίσεις κατάματα. Ιστορίες ποτισμένες με οργή που αναζητούν στΟργή. 

Η Γιατρός, Μαργαρίτα Καλογεροπούλου (Μαρία Ναυπλιώτου), είναι εκεί για να ακούσει, να κατανοήσει, να βοηθήσει, να θεραπεύσει. Να κάνει τους ασθενείς της «να μοιραστούν τον πόνο τους, να μάθουν να αγαπούν και να συνεχίζουν ακόμη κι αν φοβούνται». 

Είναι εκεί για να ακούσει τη Μάρω (Ευδοκία Ρουμελιώτη) που εξομολογείται ότι «δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από τον θάνατο του παιδιού της».

Στοργή

Στοργή

Είναι εκεί για να κατευνάσει τον θυμό του Γιάννη (Ιωάννης Παπαζήσης) που «δεν υπήρξε ποτέ γιος… για να μπορέσει να γίνει πατέρας».

Είναι εκεί για να βοηθήσει την Ειρήνη (Βασιλική Τρουφάκου) που «δεν θέλει έναν τέτοιο άντρα για εκείνη και έναν τέτοιο πατέρα για τα παιδιά της».

Στοργή

Στοργή

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, η κόρη της Μάρως, φτάνοντας ανήσυχη στο σπίτι της μητέρας της, διαπιστώνει ότι ετοιμαζόταν να βάλει τέλος στη ζωή της. Τρομαγμένη από το γεγονός, την πηγαίνει στη Γιατρό, αναζητώντας βοήθεια. Η Μάρω, αρχικά είναι απρόθυμη να μιλήσει, αλλά η Γιατρός καταφέρνει να εκμαιεύσει καλά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν της που την οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση… 

Στοργή

Στο μεταξύ, στο ιατρείο φτάνει ένα νέο ζευγάρι, ο Γιάννης και η Ειρήνη Μακρή, που βρίσκεται σε διάσταση. Όπως αποκαλύπτεται, ο Γιάννης έχει κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένειά του, με αποτέλεσμα η Ειρήνη να πάρει τα παιδιά και να φύγει από το σπίτι. Η Γιατρός, αν και αρχικά σκέφτεται να τον καταγγείλει, αποφασίζει τελικά να τον αναλάβει για να τους βοηθήσει.

Στοργή

Συμμετέχουν οι: Δήμητρα Βήττα, Νίκος Βατικιώτης, Σεμέλη Μητροπούλου, Στεφανία Ζώρα, Φαίδων Βάιλας, Σοφία Κυριού, Χριστίνα Πολυζώη, Ιορδάνης Πάνος, Βασίλης Τσορλαλής, Απόστολος Χατζής, Δημήτρης Τοπαλίδης, Κωνσταντίνος Ταταράκης, Δανάη Λύτρα, Ακύλας Μιχαηλίδης, Αναστασία Μιχάλαρου, Άννα Ντόκου

«στΟργή»

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 21.00

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η Μαρία Ναυπλιώτου στο ρόλο της Μαργαρίτας Καλογεροπούλου. Στις θεραπευτικές συνεδρίες με τη Γιατρό πρωταγωνιστούν οι: Αλέκος Συσσοβίτης (Σάκης), Ιωάννης Παπαζήσης (Γιάννης), Βασιλική Τρουφάκου (Ειρήνη), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μάρω), Αναστασία Παντούση (Αλίκη), Νεφέλη Κουρή (Καίτη), Σοφία Πριόβολου (Αγνή), Γιωργής Τσουρής (Χρήστος), Δέσποινα Γιαννοπούλου (Δώρα), Μαρίλια Μητρούση (Άννα).

Την ομάδα του Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου που διευθύνει η Γιατρός, στελεχώνουν οι Βίκυ Παπαδοπούλου (Ψυχολόγος Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (Παιδοψυχίατρος Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή, γραμματέας του Κέντρου), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη) και Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ). 

Στον ρόλο του Απόστολου Καλογερόπουλου, συζύγου της Ψυχιάτρου, ο Νίκος Καραθάνος.

Σκηνοθεσία: Χρίστος Γεωργίου
Σκηνοθέτες: Μάνος Γαστεράτος, Ειρήνη Λουκάτου
Απόδοση - Προσαρμογή σεναρίου: Εύα Πανταζή
Σενάριο: Εύα Πανταζή, Γιάννης Βολιώτης

#Storgi

instagram.com/storgi_skaitv.gr/

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 21.00

Μία δυναμική γιατρός που διδάσκει τους ασθενείς της πώς να διαχειρίζονται την οργή και τα τραύματα του παρελθόντος.

Ένας δυνατός άντρας που πιστεύει πως ήρθε η ώρα του θανάτου.Μία γυναίκα καριέρας που κρύβει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά τα μελανιασμένα της μάτια και ένας άντρας που δεν μπορεί να διαχειριστεί τη ζήλια του. Μία γυναίκα που αποπειράται να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή.Ένα κορίτσι που παγιδεύεται στο χρόνο. Μία νεαρή μητέρα που επιτίθεται σ’ έναν άγνωστο.Ένα ζευγάρι που διαλύεται εξαιτίας του θυμού. Μία οικονομολόγος που μαθαίνει πως όλη της η ζωή είναι ένα ψέμα. Μία νέα κοπέλα που όλοι θεωρούν νεκρή.

Δύο σύζυγοι που πρέπει να κάνουν δραστικές αλλαγές στη ζωή τους.

Μία ομάδα που κάνει τα πάντα για να προσφέρει στΟργή σε όσους την έχουν ανάγκη.

Η Γιατρός

Μαργαρίτα Καλογεροπούλου (Μαρία Ναυπλιώτου)

Ναυπλιώτου

Μαργαρίτα

Μια δυναμική και δυνατή γυναίκα έχει αφιερώσει τη ζωή της στην κατανόηση και την επίλυση του βαθύτερου και ίσως διαχρονικότερου, κοινωνικού προβλήματος. Της βίας. Η Μαργαρίτα Καλογεροπούλου είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια, συγγραφέας - ερευνήτρια και πηγή έμπνευσης για τους συνεργάτες της. Η Γιατρός διδάσκει τους ασθενείς της πώς να διαχειριστούν τα τραύματα του παρελθόντος, ώστε να σπάσουν την αλυσίδα της βίας. Ωστόσο, και η Μαργαρίτα έρχεται αντιμέτωπη με ένα προσωπικό της τραύμα, που πρέπει να διαχειριστεί με ψυχραιμία.

Οι ιστορίες

Σάκης Ζήκος - Μόρτης (Αλέκος Συσσοβίτης)

ΜΟΡΤΗΣ

Ο Σάκης Ζήκος είναι ένας ατρόμητος, ισχυρός, σκοτεινός άντρας. Μεγάλωσε στο δρόμο, όπου κέρδισε το παρατσούκλι «Μόρτης». Είναι άνθρωπος της νύχτας κι όσοι είναι κοντά του τον φοβούνται ή τον σέβονται. Δεν έχει φοβηθεί ποτέ κανέναν, ώσπου παθαίνει την πρώτη κρίση πανικού και τρέχει στο νοσοκομείο, φοβούμενος ότι πάσχει από την καρδιά του. Τέσσερα χρόνια κι άπειρες εξετάσεις μετά, αποφασίζει να επισκεφτεί τη Γιατρό που τον βοηθά να αναγνωρίσει τον κρυμμένο φόβο και να αντιμετωπίσει τις κρίσεις του.

Γιάννης & Ειρήνη Μακρή (Ιωάννης Παπαζήσης & Βασιλική Τρουφάκου)

Γιάννης

ΕΙΡΗΝΗ

Όλα φαίνονται να πηγαίνουν πολύ καλά κι η ζωή τους δείχνει αξιοζήλευτη σ’ όποιον δεν μπορεί να διακρίνει τα σημάδια πίσω από τα μεγάλα μαύρα γυαλιά της Ειρήνης. Είναι τα σημάδια που αφήνει πάνω της ο θυμός του Γιάννη. Η Ειρήνη τον αναγκάζει να επισκεφτούν τη Γιατρό, ώστε να διαχειριστούν, εκείνος τον θυμό του κι εκείνη την παθητικότητά της, και να σπάσουν την αλυσίδα της βίας. 

Μάρω Μανωλάκου (Ευδοκία Ρουμελιώτη)

Μάρω

Μια γυναίκα θεοφοβούμενη, ψάλτρια, αποπειράται να αυτοκτονήσει. Τα τραύματα των παιδικών της χρόνων, ο γάμος της με έναν βίαιο άντρα, ο χαμός της μεγάλης της κόρης και μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση την φέρνουν στη Γιατρό, που την βοηθά να συγχωρέσει το παρελθόν της. 

Αλίκη Ορφανού (Αναστασία Παντούση)

AΛΙΚΗ

Μία τελειόφοιτος της Νομικής, βαθύπλουτη, ζει μόνη σε μια πελώρια ερειπωμένη έπαυλη, έχοντας εγκλωβιστεί σ’ ένα θραύσμα του χρόνου. Η Αλίκη έρχεται στη Γιατρό για να αγαπηθεί. Απαιτεί αποδοχή, κατανόηση κι αγάπη, όταν η ίδια αυτοτραυματίζεται, φέρεται αλλοπρόσαλλα κι επιθετικά και παραμελεί τον εαυτό της. Η Γιατρός θα την βοηθήσει να αφήσει πίσω της τα φαντάσματα της έπαυλης και να αγαπήσει τον εαυτό της. 

Καίτη Λαμπροπούλου (Νεφέλη Κουρή)

Καίτη

Μια φαινομενικά ήρεμη και γλυκιά μητέρα περπατά με τον άντρα και το παιδί της στο δρόμο. Ξαφνικά, η γυναίκα ορμά σ’ έναν άγνωστο, τον οποίο τραυματίζει σοβαρά κι ίσως να σκότωνε αν δεν την εμπόδιζαν. Ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει αυτόν τον άντρα και ο σύζυγός της την παροτρύνει να επισκεφτεί τη Γιατρό για να την βοηθήσει να διαχειριστεί τον αναίτιο θυμό της. Η Γιατρός τής εκμαιεύει την αλήθεια και την βοηθά να μιλήσει στον άντρα της για το παρελθόν της. 

Αγνή Γασπαράτου & Χρήστος Μηλιόπουλος (Σοφία Πριόβολου & Γιωργής Τσουρής)

AΓΝΗ

Χρήστος

Εκείνη είναι η γυναίκα των ονείρων του. Όμορφη, ευκατάστατη, καλλιεργημένη και τέλεια. Εκείνος είναι νέος, είναι υπάλληλος, γιος εργάτη και τρελά ερωτευμένος μαζί της. Τον παντρεύεται επειδή νιώθει την αγάπη και τον θαυμασμό του. Πέντε χρόνια αργότερα, οι ρόλοι αντιστρέφονται κι ο Χρήστος αναγκάζει την Αγνή να επισκεφτούν τη Γιατρό, ώστε να βοηθήσει αυτόν να χωρίσει και τη γυναίκα του να το δεχτεί. Η Γιατρός όμως θα τους οδηγήσει να γνωριστούν καλύτερα, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό.

Δώρα Γεωργίου (Δέσποινα Γιαννοπούλου)

Δέσποινα

Η Δώρα είναι μια στοργική κόρη που κλείνει ραντεβού με τη Γιατρό προκειμένου να διαχειριστεί τον επικείμενο θάνατο της αγαπημένης της μητέρας. Τελικά, πριν πάει στο ραντεβού της περνά από το νοσοκομείο, όπου η ετοιμοθάνατη μητέρα της εξομολογείται ότι είναι υιοθετημένη κι όλος ο κόσμος της Δώρας καταρρέει. Η Γιατρός θα την βοηθήσει να δεχτεί τις ανατροπές της ζωής, να αφήσει τη μητέρα της να φύγει και να προχωρήσει στη ζωή της.
 
Άννα Μανωλάκου (Μαρίλια Μητρούση)

Aννα

Η Άννα αναγεννιέται από τις στάχτες. Η μεγαλύτερη κόρη της Μάρως, την οποία όλοι θεωρούν νεκρή, φέρνει στη Γιατρό τραγικά νέα και συμπληρώνει τα κενά στην ιστορία της μητέρας της.  

Ομάδα Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου

Βίκυ Βρανά (Βίκυ Παπαδοπούλου)

ΒΙΚΥ

Η Βίκυ είναι μια έξυπνη, όμορφη και σοβαρή ψυχολόγος που μόλις χώρισε και μεγαλώνει μόνη τα δύο παιδιά της. Είναι έμπιστη συνεργάτιδα της Γιατρού, συνεργάτιδα και φίλη του Δαμιανού, αλλά πρώτα απ’ όλα είναι μια μητέρα που καλείται να ισορροπήσει στην καινούρια της πραγματικότητα. 

Δαμιανός Γαλάνης (Κωνσταντίνος Λάγκος)

Δαμιανός

Ο Δαμιανός είναι παιδοψυχίατρος και λατρεύει τα παιδιά. Με τη γυναίκα του, τη Νανά, παντρεύτηκαν με τον όρο να μην κάνουν παιδιά. Ο Δαμιανός συμφώνησε, εφόσον βρίσκονταν ακόμα στην αρχή της σταδιοδρομίας τους και προτεραιότητα είχε η καριέρα του. Μεγαλώνοντας όμως, οι στόχοι γίνονται επιτεύγματα, οι προτεραιότητες αλλάζουν κι ο Δαμιανός αναρωτιέται αν πρέπει να λήξει αυτή η σύμβαση ή να επαναδιαπραγματευθούν τους όρους της.

Πηγή Τρουφάκου (Γιολάντα Μπαλαούρα)

ΠΗΓΗ

Η Πηγή είναι η γραμματέας και η ψυχή του θεραπευτικού κέντρου. Είναι χήρα και πάντα ερωτευμένη με τον μακαρίτη τον Παύλο κι ας μιλά σπάνια γι’ αυτόν. Δεν έχει παιδιά αλλά έχει τον Μπίλλη, που δουλεύει κοντά της και τον προσέχει σαν να ήταν γιος της. Με τη Γιατρό μοιράζονται μια σχέση αγάπης και αλληλοεκτίμησης, που μετρά πολλά χρόνια.

Μπίλλης Χατζής (Βασίλης Μηλιώνης)

ΜΠΙΛΛΗΣ

Ο Μπίλλης, είναι φοιτητής πληροφορικής και τεχνοφρικιό. Παράλληλα, είναι το office boy του θεραπευτικού κέντρου κι η μεγάλη αδυναμία της Πηγής την οποία αγαπά σαν μητέρα. Ο Μπίλλης είναι ατημέλητος, αστείος και ξέρει τα πάντα για τους υπολογιστές αλλά ελάχιστα πράγματα για τον κόσμο. Το ενδιαφέρον του για τη Μυρτώ, θα τον αναγκάσει να βγει από την ψηφιακή πραγματικότητα και να αντιμετωπίσει την πραγματική ζωή. 

Μυρτώ Μαρτίνη (Μέγκι Σούλη)

Mέγκι

Μια όμορφη κοπέλα αναλαμβάνει το κέτερινγκ του θεραπευτικού κέντρου παράλληλα με τις σπουδές της. Παρά το συνεσταλμένο ύφος της, η Μυρτώ είναι ένας περιπετειώδης χαρακτήρας. Σε αντίθεση με τον Μπίλλη, η Μυρτώ δηλώνει συλλέκτρια εμπειριών, στις οποίες σύντομα θα μυήσει κι εκείνον.

Απόστολος Καλογερόπουλος (Νίκος Καραθάνος)

Νίκος

Ο σύζυγος της Γιατρού είναι επίσης γιατρός. Σοβαρός, εγκρατής, συγκεντρωμένος, συγκροτημένος, καθηγητής Καρδιολογίας. Έχει τον έλεγχο της ζωής του και των συναισθημάτων του. Είναι «a perfect gentleman» και ζει μια πολύ ευπρεπή κι οργανωμένη ζωή, ώσπου ξαφνικά έρχεται αντιμέτωπος με τη θνητή του υπόσταση κι αλλάζει οριστικά.

Νανά (Λένα Δροσάκη)

ΝΑΝΑ

Η Νανά είναι η σύζυγος του Δαμιανού. Μία ανεξάρτητη γυναίκα καριέρας και πολύ καλή γιατρός. Η επιλογή ζωής που κάνει, βάζει σε δίλημμα τον άντρα της.

στΟργή

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 21.00

Σκηνοθεσία: Χρίστος Γεωργίου
Σκηνοθέτες: Μάνος Γαστεράτος, Ειρήνη Λουκάτου
Απόδοση - Προσαρμογή σεναρίου: Εύα Πανταζή
Σενάριο: Εύα Πανταζή, Γιάννης Βολιώτης
 

Πηγή: skai.gr