«Στην υγειά μας ρε παιδιά» στον ΣΚΑΪ (pics+trailer)

H ποντιακή λύρα συνδυασμένη με τις μουσικές του κόσμου δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που θα προβληθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Οδηγοί σε αυτό το μελωδικό οδοιπορικό, οι αδερφοί Τσαχουρίδη Ματθαίος και Κωνσταντίνος που μας προσφέρουν μια μοναδική βραδιά.

Ο Ματθαίος, ένας από τους κορυφαίους σολίστες της ποντιακής λύρας και ο Κωνσταντίνος με την εξαιρετική ερμηνεία του τόσο σε παραδοσιακά και λαϊκά ελληνικά τραγούδια όσο και σε ξένα, μας ταξιδεύουν σε Δύση και Ανατολή με εξαιρετικούς καλλιτεχνικούς συνοδοιπόρου.

Ξεχωριστή η παρουσία της Yasmin Levy (ισραηλινής καταγωγής και παγκοσμίου φήμης ερμηνεύτρια που έχει αγαπηθεί από όλο τον κόσμο αλλά και από το ελληνικό κοινό και ήρθε ειδικά από το Τελ Αβίβ για την εκπομπή) τιμώντας τα δύο αδέρφια.

Μαζί τους και οι εκλεκτοί καλλιτέχνες: Μελίνα Κανά, Jhon Themis (παραγωγός, συνθέτης και σολίστας στη βρετανική ποπ μουσική, που έχει, εκτός των άλλων, συνεργαστεί με τον George Michael και τον Boy George), Νίκος Κουρκούλης, Μανώλης Καραντίνης (από τους κορυφαίους σολίστες στο μπουζούκι), Ηρώ Σαΐα, Χάικ Γιαζιτζιάν (δεξιοτέχνης στο ούτι
και ξεχωριστός δημιουργός και ερμηνευτής), Γιώργος και Νίκος Στρατάκης (τα δύο αδέρφια από την Κρήτη που, σε κάθε τους εμφάνιση, ξεσηκώνουν το κοινό με τους ρυθμούς τους) αλλά και οι Sarina Cross (τραγουδίστρια αρμενικής καταγωγής από τον Λίβανο), Ayub Ali (τραγουδιστής κουρδικής καταγωγής), Apolas Lermi (τραγουδοποιός ποντιακής καταγωγής).
 

 

Σε μια μουσική πανδαισία ήχων -από λαϊκά αξέχαστα και πολυαγαπημένα ακούσματα, σε ποντιακά, κρητικά αλλά και ξένα κομμάτια- που θα μας καθηλώσει, γεμάτη αυτοσχεδιασμούς και μοναδικές συμπράξεις.
 

 

Σ’ αυτό το ξεχωριστό μουσικό ταξίδι συμμετέχουν και οι: Γιώργος Τσαβλίρης, Αλέξης Κωστάλας, Γιώργος Λιάνης, οι ηθοποιοί Δημήτρης Μαυρόπουλος, Νίκη Βακάλη, Ναταλί Τσάβεζ και Σοφία Μανωλάκου, Αμέλια Αναστασάκη (δημοσιογράφος), και η Σάρα Τοσκάνο (χορεύτρια– χορογράφος).
 

 

Πηγή: skai.gr