Στην τέταρτη σεζόν του «You» ο Joe επιστρέφει πιο creepy από ποτέ - Δείτε το trailer

Το πρώτο μέρος του νέου κύκλου αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 10 Φεβρουαρίου

Η σειρά «You» του Netflix μάς έχει συστήσει τα τελευταία χρόνια έναν από τους πιο creepy ήρωες που έχουμε γνωρίσει ποτέ. Ο Penn Badgley υποδυόμενος τον Joe ξέρει πολύ καλά πώς να μας κάνει να μην μπορούμε να προβλέψουμε το επόμενο βήμα του. Πλέον έχουμε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της τέταρτης σεζόν της σειράς κι ένα trailer που προμηνύει όλα τα περίεργα που θα συμβούν και σε αυτόν τον κύκλο.

Στη νέα σεζόν του «You», ο Joe βρίσκεται πλέον στο Λονδίνο

Μετά από όσα έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο του 3ου κύκλου, ο Joe εγκατέλειψε όχι μόνο την πόλη αλλά και την χώρα και διέφυγε στο Λονδίνο. Εκεί άλλαξε ταυτότητα και με κάποιο τρόπο κατάφερε να γίνει καθηγητής και συγκεκριμένα ο Καθηγητής Jonathan Moore. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «η μετακόμισή του στο Λονδίνο, του επέτρεψε να θάψει το παρελθόν του», κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Αυτή τη φορά λοιπόν ο Joe φαίνεται να είναι αποφασισμένος να κάνει μία νέα αρχή και να μην αναλωθεί σε έρωτες και υπερβολές. Ή τουλάχιστον για αυτό προσπαθεί να μας πείσει. Κάνει μάλιστα διάφορους υπαινιγμούς για συναδέλφους με τους οποίους θα χρειαστεί να αναμετρηθεί στο νέα αυτό επαγγελματικό περιβάλλον και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε καν να φανταστούμε τι πρόκειται να συμβεί εκεί.

Στο καστ της σειράς θα δούμε πολλές νέες προσθήκες

Για την ακρίβεια, το μόνο γνώριμο πρόσωπο από προηγούμενη σεζόν που βλέπουμε στο νέο trailer είναι αυτό της Marienne, η οποία φαίνεται ότι θα επιστρέψει στη ζωή του Joe και σε αυτή τη σεζόν ή μάλλον ο Joe θα είναι αυτός που θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει γύρω της. Επιπλέον, η Charlotte Ritchie θα υποδυθεί την Kate, τη νέα γυναίκα που θα αποτελέσει το επίκεντρο του κόσμου του Joe. Μέχρι στιγμής το μόνο που γνωρίζουμε για την Kate είναι ότι πρόκειται για μία πολύ έξυπνη και συνεπώς καχύποπτη γυναίκα που δεν ανοίγεται σε κανέναν άλλον άνθρωπο πέρα από αυτούς που θεωρεί ήδη φίλους της.

Το πρώτο μέρος του νέου κύκλου αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 10 Φεβρουαρίου.

Πηγή: Savoir Ville