Star Wars «The Rise of Skywalker» : Στην δημοσιότητα το τελικό τρέιλερ (video)

Στην δημοσιότητα δόθηκε σήμερα τα ξημερώματα το τελικό τρέιλερ του ένατου και τελευταίου επεισοδίου της σειράς Skywalker με τίτλο « Τhe Rise of Skywalker» του Star Wars.

Πρόκειται για ένα βίντεο διάρκειας περίπου 2,5 λεπτών, στο οποίο κυριαρχούν όπως ήταν αναμενόμενο, φανταστικά τοπία, εντυπωσιακές μάχες και φυσικά φωτόσπαθα.

Κυρίαρχο θέμα του δεν είναι άλλο από την μάχη ανάμεσα στις φωτεινές και σκοτεινές δυνάμεις που εκπροσωπούνται από τους Ρέι( Ντέζι Ρίντλεϊ) και τον Κάιλο Ρεν ( Άνταμ Ντράιβερ) .

Το τρέιλερ σύντομα έγινε κυρίαρχο θέμα στο διαδίκτυο με εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές να βρίσκονται σε… «υπεργαλαξιακό πυρετό» αναμένοντας την τελική προβολή.

Μάλιστα βασικό θέμα συζήτησης μεταξύ των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ήταν η εμφάνιση της εμβληματικής Κάρι Φίσερ που ως πριγκίπισσα Λέα παρουσιάζεται να αγκαλιάζει την Ρέι και να απαντά « Πάντα» στην φωνή του Λουκ Σκάιγουόκερ που λέει « Η Δύναμη μαζί σου», σκηνή που όπως φαίνεται προκάλεσε συγκίνηση και δάκρυα.

Στην ταινία συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Κάρι Φίσερ, Μαρκ Χάμιλ, Τζον Μπογιέγκα, Οσκαρ Άιζακ, Αντονι Ντάνιελς, Τζούνας Σουόταμο, Κέλι Μαρί Τραν, Ιαν ΜακΝτιαρμιντ και Μπίλι Ντι Γουίλιαμς

Το «Star Wars: The Rise of Skywalker» κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου. 

Πηγή: skai.gr