Σάλος με τις αποκαλύψεις για το γάμο του Γουίλ Σμιθ: «Ήξερε πως είχα δεσμό με τη γυναίκα του»

Ένας νεαρός τραγουδιστής, αποκάλυψε πως ο χολιγουντιανός σταρ Γουίλ Σμιθ, όχι μόνο γνώριζε πως η σύζυγός του Τζάντα Σμιθ, τον απατούσε επί σειρά ετών, αλλά είχε δώσει και ο ίδιος τις... ευλογίες του στον παράνομο δεσμό της συζύγου του!

Σαν βόμβα έσκασαν οι δηλώσεις του 27χρονου τραγουδιστή Όουγκουστ Αλσίνα, ο οποίος ισχυρίζεται πως για χρόνια διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τη σύζυγο του χολιγουντιανού σταρ Γουίλ Σμιθ, τη 48χρονη ηθοποιό Τζάντα Πίνκετ Σμιθ και πως ο Γουίλ Σμιθ, όχι μόνο γνώριζε τα πάντα, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα και πως είχε δώσει τις ευλογίες του σε αυτόν τον παράνομο δεσμό!

Ο 27χρονος τραγουδιστής Όουγκουστ Αλσίνα.

Ο Γουίλ Σμιθ παντρεύτηκε την Τζάντα το 1997 και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά: τον 21χρονο Τζέιντεν και την 19χρονη Γουίλοοου, ενώ ο Γουίλ Σμιθ έχει έναν ακόμη γιο, τον Τρέι, που τον απέκτησε με την πρώην σύζυγό του και ηθοποιό Σερί Ζαμπίνο.

Μάλιστα γράφεται πως ο γιος του Γουίλ Σμιθ, o Τζέιντεν, ήταν αυτός που σύστησε τον τραγουδιστή Όουγκουστ Αλσίνα, στη μητέρα του το καλοκαίρι του 2015!  Έκτοτε οι δυο τους είχαν γίνει αχώριστοι. O τραγουδιστής ακολούθησε την οικογένειά Σμιθ σε διακοπές στη Χαβάη και πήγε μαζί με τη Τζάντα και στα βραβεία BET.

Η 48χρονη Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, ηθοποιός και σύζυγος του Γουίλ Σμιθ

Και τώρα ο Όουγκουστ  εμφανίστηκε στην εκπομπή The Breakfast Club και λέει πως για χρόνια είχε ερωτικό δεσμό με τη Τζάντα και πως είχε αφιερώσει τα πάντα σε αυτό το δεσμό και ισχυρίζεται πως ο Γουίλ Σμιθ γνώριζε τα πάντα και δεν είχε κανένα πρόβλημα.

«Καθίσαμε όλοι μαζί και συζητήσαμε τη μετάβαση της σχέσης του ζευγαριού, από ένα κανονικό γάμο σε μια συνύπαρξη ζωής και ο Γουίλ Σμιθ μου έδωσε τις ευλογίες του» είπε.

Ο τραγουδιστής, που τώρα προμοτάρει το νέο άλμπουμ του, λέει πως δεν θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα σε κανέναν, πως απλά θέλει να πει την αλήθεια και πως αγαπά την οικογένεια Σμιθσαν να είναι δική του οικογένεια!

Πάντως η Τζάντα, μέσω της Page Six. δηλώνει κατηγορηματικά πως όλα αυτά είναι ψέμματα. 

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται πως ο γάμος του Γουίλ Σμιθ δεν είναι κανονικός γάμος, ενώ στο παρελθόν έχουν ακουστεί φήμες πως ο Γουίλ Σμιθ διατηρεί  σχέσεις με άνδρες, ένας εκ των οποίων λέγεται πως είναι ο πρώην μάνατζερ της Τζένιφερ Λόπεζ.

Πηγή: sigmalive