Πόσο κοστίζει το Tesla σορτσάκι του Έλον Μασκ

To όνομα του Elon Musk ακούγεται πολύ τον τελευταίο καιρό, ιδιαίτερα μετά την γέννηση του γιου του, την στήριξη που έδειξε στον Kanye West για την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές και την εμπλοκή του στην δικαστική διαμάχη του Johnny Depp και της Amber Heard.

Τώρα ο Musk κυκλοφόρησε το πιο καυτό σορτσάκι του καλοκαιριού σε ένα κόκκινο σατέν χρώμα το οποίο γράφει από πίσω την λέξη "S3XY". Πρόκειται για limited edition κομμάτι και διατίθεται στην τιμή των 69.420 δολαρίων.

Η λέξη S3XY είναι μια αναφορά στα μοντέλα οχημάτων S, Model 3, Model X και Model Y.

Στην ιστοσελίδα tesla.com η περιγραφή αναφέρει «Τρέξτε σαν τον άνεμο ή διασκεδάστε σαν τον Λιμπεράτσε (διάσημος πιανίστας που αγαπούσε τα εντυπωσιακά κοστούμια) με το κόκκινο σατέν σορτς με το χρυσό σχέδιο. Χαλαρώστε δίπλα στην πισίνα ή στο σπίτι σας όλο το χρόνο με τα σορτς Tesla limited edition, με το χαρακτηριστικό λογότυπο Tesla μπροστά και το «S3XY» πίσω».

Σύμφωνα με tweet του Elon Musk φαίνεται ότι τα σορτσάκια είχαν μεγάλη απήχηση αφού έγραψε ότι «έσπασαν το internet». Παρά το αστρονομικό ποσό πώλησης τα σορτσάκια έγιναν sold out!!!

Πηγή: Must