Ποιο είναι το λάθος στο νέο τατουάζ του Ορλάντο Μπλουμ

Το πιο συζητημένο τατουάζ διασήμου ανήκει πλέον στον Ορλάντο Μπλουμ και όχι άδικα.

Ο Ορλάντο αποφάσισε να κάνει ένα νέο τατουάζ για να τιμήσει τον 9χρονο γιο του, Φλυν. Επέλεξε λοιπόν έναν γνωστό καλλιτέχνη, τον οποίο εμπιστεύτηκε να του κάνει ένα μινιμαλιστικό τατουάζ σε μορφή σημάτων Μορς. Και ενώ στην αρχή οι φαν ενθουσιάστηκαν, στην πορεία διαπιστώθηκε ένα μικρό μεν, αλλά σημαντικό λάθος.

Από το τατουάζ έλειπε μια απλή τελεία, κάτι που στα σήματα Μορς είναι όμως ένα εντελώς διαφορετικό γράμμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αλλάζει εντελώς το όνομα του γιού του από Φλυν σε Φρυν.

Ο Ορλάντο μοιράστηκε τη φωτογραφία του τατουάζ του στο Instagram του, γράφοντας «νέο τατουάζ, μπορείτε να μαντέψετε ποιος;»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

new #tattoo can you guess who?

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Οι περισσότεροι από τους οπαδούς του Ορλάντο μαντέψαν ότι είχε κάτι να κάνει με τον γιό του, αλλά ένα άτομο παρατήρησε το λάθος.

«Εάν ο κώδικας Μορς υποτίθεται ότι γράφει Φλυν τότε υπάρχει ένα λάθος», σχολίασε ένας από τους φαν του Ορλάντο Μπλουμ. 

Τα καλά νέα εδώ είναι ότι τόσο ο Ορλάντο όσο και ο καλλιτέχνης του τατουάζ, Balazs Bercsenyi, πλέον γνωρίζουν το λάθος για να το διορθώσουν. Ο Balazs έκανε τη δική του δήλωση στο Instagram σχετικά με το τατουάζ του Orlando και έγραψε: «Μια όμορφη υπενθύμιση του γιού του Ορλάντο Μπλουμ και ναι, λείπει μια κουκίδα, το ξέρουμε, θα διορθωθεί».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

a beautiful reminder for @orlandobloom of his son 👨‍👦

A post shared by BB (@balazsbercsenyi) on