Ο Ζακ Έφρον πάσχει και από αγοραφοβία: Απλώς δεν βγαίνω έξω, λέει

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε και για την κατάθλιψη στην οποία έπεσε όταν προετοιμάζονταν για τον ρόλο του στο Baywatch

Ενός κακού, μύρια έπονται κι αυτό φαίνεται πως ισχύει και για τον ηθοποιό Ζακ Έφρον (Zac Efron). Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του αφού μίλησε για την κατάθλιψη στην οποία έπεσε όταν προετοιμάζονταν για τον ρόλο του στο Baywatch, αλλά και για τα διουρητικά που κατανάλωνε για να αποκτήσει ένα «στεγνό» σώμα όπως απαιτούσε ο ρόλος του, συνεχίζει τις αποκαλύψεις του και μιλάει για τις κρίσεις αγοραφοβίας από τις οποίες υποφέρει.


«Απλώς δεν βγαίνω έξω», είπε ο Έφρον. «Άνθρωποι σε μεγάλες ομάδες, μου πυροδοτούν την αγοραφοβία μου» πρόσθεσε.


Αν και ο Έφρον δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τις φοβίες του αυτές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, όπως επισήμανε το περιοδικό «Men's Health», πολλές είναι οι διασημότητες που κατά καιρούς έχουν αποκαλύψει ότι υποφέρουν από αγοραφοβία μεταξύ αυτών η Κιμ Μπέισινγκερ και ο Ντόνι Όζμοντ.

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε και για τις φήμες που υπήρξαν το 2013 για αισθητική επέμβαση στο σαγόνι του λέγοντας ότι τότε είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να σπάσει το σαγόνι και έπρεπε να κάνει φυσικοθεραπείες για να αναρρώσει. «Αν άκουγα τη γνώμη των άλλων για μένα στο βαθμό που μπορεί να νομίζουν ότι κάνω, σίγουρα δεν θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά» είπε ο Έφρον υποστηρίζοντας ότι δεν έκανε πλαστική στο σαγόνι του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ