Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον προσβλήθηκαν από κορωνοϊό: «Να προσέχετε τους εαυτούς σας»

Το ζεύγος Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Ο διάσημος ηθοποιός, πολιτογραφημένος Έλληνας και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, βρίσκονταν στην Αυστραλία, όταν αισθάνθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία τους. Ως όφειλαν πήγαν σε νοσοκομείο και τα αποτελέσματα έδειξαν πως και αυτός, αλλά και η σύζυγός του, είναι θετικοί φορείς του κορωνοϊού.

Το ζευγάρι, τέθηκε σε καραντίνα και ο Τομ Χανκς κοινοποίησε την κατάσταση της υγείας τους στο Twitter με το εξής κείμενο - σχόλιο:

«Γεια σας. Εγώ και η Ρίτα βρισκόμαστε στην Αυστραλία. Νοιώθαμε κουρασμένοι και αισθανθήκαμε πως έχουμε κρυολόγημα και πόνους στο σώμα. Η Ρίτα είχε κρυάδες που πήγαιναν και ερχόντουσαν, καθώς και πυρετό. Για να κάνουμε το σωστό, όπως πρέπει στον πλανήτη μας αυτή την εποχή, κάναμε το τεστ για τον κορωνοϊό και αποδείχθηκε θετικό. Τώρα, τι κάνουμε μετά; Υπάρχει ιατρικό πρωτόκολλο και πρέπει να το ακολουθήσουμε. Οι Χανκς θα εξεταστούμε, παρατηρηθούμε, και απομονωθούμε όσο το απαιτεί η δημόσια υγεία και οι κανόνες ασφαλείας. Τίποτα παραπάνω προς το παρόν, θα προσεγγίζουμε το θέμα μέρα με την μέρα. Θα ενημερώσουμε τον κόσμο για τα νεότερα. Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Χανξ», καταλήγει το μήνυμα του Τομ Χανκς και της Ρίτας Γουίλσον. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ